RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT BODRUM’DAN GEÇTİ

Red Bull Music Academy (RBMA) Night bu kez Bodrum Xuma Beach’te müzikseverleri ağırladı. Yalıkavak Xuma Beach’te gerçekleşen partide RBMA mezunlarından Barış K ve Kaan Düzarat performans sergiledi.

Yıl boyunca müzik dünyasının uluslararası arenadaki önemli isimlerini ve yerli yeteneklerini başta İstanbul olmak üzere farklı şehirlerde müzikseverlerle buluşturan Red Bull Music Academy Night, bu kez Bodrum’un en güzel koylarından olan Xuma Beach’te müzikseverlerle buluştu.


İçinde 60, 70 ve 80’lerin pop, folk, rock, arabesk ve funk şarkılarını barındıran, ustaca harmanlanmış seti Eurasia ile adından söz ettiren, Chill Out Festival’de performansıyla müzikseverleri kendine hayran birakan RBMA 2007 Toronto katılımcısı Barış K, güneş batarken setin başına geçti.  


Selda Bağcan, Erkin Koray gibi klasikleşmiş Türk müzisyenlerin şarkılarını yepyeni ritimlerle buluşturan Barış K’nın ardından, setleriyle adından söz ettiren ve  RBMA 2013 New York katılımcılarından Kaan Düzarat kabine geçtiğinde hava kararmıştı ve dinleyenler denizin kıyısında bir yandan dans ederken bir yandan da doğanın tadını çıkarıyordu.


Müzikseverlerin, kumsala kurulan dj kabinin etrafında hem doyasıya dans ettiği hem de günbatımını izleyebildiği mekanda katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatan RBMA Night, akşamüstü başlayıp geç saatlere kadar devam etti.


Red Bull Music Academy Hakkında


15 yıldır dünyanın farklı şehirlerini müzikle buluşturan Red Bull Music Academy (RBMA), ikişer haftalık iki dönem boyunca farklı coğrafyalardan en iyi ritim ve ses yaratıcılarını; kayıt stüdyoları, müzik profesyonelleri ile söyleşiler ve şehrin önde gelen kulüplerinde gerçekleşen performanslarla bir araya getiren uluslararası bir müzik atölyesidir.


www.redbullmusicacademy.com

www.rbmaradio.com
www.redbull.com/muzik

Bilgi için: Pro İletişim Danışmanlığı // 212 292 25 80

Haber

İlginizi Çekebilir