Demi lovato ile Selena Gomez'in arkadaşlıkları bitti mi

Demi Lovato, geçen haftaki Watch What Happens Live‘de eski en yakın arkadaşı Selena Gomez’i neden Twitter’da takip etmeyi bıraktığını açıkladı. Muhabirin sorusuna:

“Bence bu sadece insanların değiştiği ve ayrı şekilde büyüdüğü anlardan biri” diyerek cevap verdi ve hayranların kuruntusunun boş yere olmadığını açıkladı.

Selena Gomez Foto Galeri

Selena Gomez Video Galeri

Herkesin merak ettiği sebebi ise tabii ki söylemedi ancak bir kaynak Radar Online’a konu hakkında konuştu:

“Demi, Selena’nın saçmalıklarından sıkıldı. Demi ona hatalarından ders çıkarması ve büyümesi için çok şans verdi ancak o her zaman “acınasılığının sebebine” geri döndü. Ayrıca Selena’nın parti düşkünlüğü çığırından çıtkı ve Demi artık buna katlanamıyor. Selena, onun iyileşmesine ve toparlanmasına çok yardım etmişti ancak şimdi Demi için yalnızca tetikleyici. Selena hakkında asla kötü konuşmaz ama Selena kendi yolundan gitmek zorunda ve Demi yalnızca kendi için endişelenebilir. Selena’nın şımarıklığı için artık vakti yok. Demi ayrıca Taylor Swift’le de Joe Jonas’la ayrıldıktan sonra yarattığı drama ve yazdığı şarkılar yüzünden konuşmuyor. Joe Demi’nin en yakın arkadaşlarından. “

Demi Lovato Video Galeri 

Demi Lovato Foto Galeri

İnternetteki bir çok kişi ve magazin yorumcuları kaynağın söylediği “acınasılığının sebebi” kelimesinin Justin Bieber’a bir gönderme olduğunu düşünüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir