One Direction'dan Yeni Rekor

                        Günümüzün en başarılı pop müzik grubu One Direction, yeni albümü “FOUR”un yayınlanmasından hemen önce kırdığı dünya rekorlarına bir yenisi daha ekledi. Albüm duyurusuyla birlikte albümde yer alan “Fireproof” şarkısını hayranlarına ücretsiz olarak hediye eden grubun bu şarkısı “24 Saat İçinde En Çok İndirilen Ücretsiz Şarkı” oldu. Türkiye’deki hayranların da büyük ilgisini gören şarkı 1,089,278 kez indirildi.
 
                        iTunes’da ön-siparişe açılan ve grubun hazırladığı özel video ile hayranlarına duyurduğu albüm, Türkiye dahil tam 67 ülkenin de listelerinde 1. sıraya yerleşti.
 
                       94 liste birinciliği bulunan ve 46 milyonun üzerinde albümü satılan One Direction sadece 4 yılda başarısı tüm dünyaya yayılan ünlü bir pop müzik grubu oldu. One Direction, 3. stüdyo albümü “Midnight Memories” ile Amerika’daki Billboard Listeleri’ne ilk 3 albümü ileyine 1.sıradan girerek IFPI’ın 2013 raporlarına göre tüm dünyada en çok satan grupunvanına sahip oldu.
 
                       Her albümde daha kişisel bir hale gelen grubun şarkıları, “FOUR” albümünde de grubu bir üst seviyeye taşıyor. Albüm grubun tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanan “Where We Are” Stadyum Turnesi ve 3 boyutlu belgesel film “This Is Us”ın ardından yayınlanıyor olacak. 3 milyarlık Youtube izlenme sayısı, 109 milyon toplam twitter takipçi sayısı ve 34 milyon’luk Facebook hayran sayısı ile Liam, Harry, Louis, Niall ve Zayn’dan oluşan One Direction şüphesiz günümüzün en büyük ve en başarılı pop müzik grubu sıfatını hak ediyor.

One Direction – Fireproof Dinle

Haber

İlginizi Çekebilir