Vanity Fair'e Kapak Olan Lawrence İlk Kez Konuştu!

iCloud skandalının ilk mağduru Jennifer Lawrence, fotoğrafları o sıralar uzak ilişkide olduğu sevgilisi için çektiğini söyledi ve “Bu kimseyi ilgilendirmez” dedi.

iCloud skandalının en çok konuşulan ismi Jennifer Lawrence sessizliğini ilk kez bozdu ve çıplak fotoğraflarının yayılmasıyla ilgili “Bu bir skandal değil. Bir bir seks suçu” dedi. 

Vanity Fair dergisinin Kasım ayının kapağı olan 24 yaşındaki yıldız, o sıralar oyuncu Nichoulas Hault ile olan ilişkisini hatırlatarak,  “Dört yıl boyunca sevildiğim, sağlıklı ve harika bir ilişkim vardı ve bu uzun mesafeli bir ilişkiydi. Erkek arkadaşınızın porno izlemesi mi daha iyi, sizin çıplak fotoğraflarınıza bakması mı?” diye konuştu.


Apple’a bağlı iCloud kadar fotoğrafı yayınlayan internet sitelerine de kızgın olduğunu söyleyen oyuncu, “Birisi seksüel anlamda taciz edildiğinde ya da şiddet gördüğünde birilerinin aklından ilk geçen bundan kâr elde etmek oluyor.  Bu o kadar bana ait bir şey ki. Böyle bir şeyin insanoğlundan geldiğine inanamıyorum. Bu insanların içlerinde bu kadar düşüncesiz, umursamaz ve boş olduğuna inanamıyorum” diye de ekledi. 

Bunun kariyerimi nasıl etkileyeceğini bilemedim” sözleriyle içini döken Lawrence, “Bütün bunlar sadece popüler bir figürüm diye, sadece bir oyuncuyum diye özel alanıma girilmesi anlamsız.  Bu benim bedenim ve benim kararım olmalı. Böyle bir dünyada yaşadığımıza bile bazen inanamıyorum” dedi.

Jennifer Lawrence ve Kate Upton’un Yayılan Fotoğrafları

 

Haber

İlginizi Çekebilir