Russell Crowe'dan Türkiye'ye Özel Jest – Russell Crowe 'Son Umut'un 5 Şubat'taki Türkiye prömiyeri için Hollywood'u aratmayacak bir titizlik gösterdi.

Yönetmenliğini ve başrolünü Russell Crowe’un üstlendiği; Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’ın rol aldığı ‘Son Umut’ (The Water Diviner) filmi için geri sayım başladı.
Çanakkale Savaşı’nın 100’üncü yılında gösterime girecek film için Russell Crowe, Türkiye’ye özel jestler yaptı. Filmin Türkiye’deki fragmanlarında Türk oyuncular ön plana çıkarıldı. Fragmanda özellikle Yılmaz Erdoğan sık sık boy gösteriyor.

2 GÜN TÜRKİYE’DE KALACAK
Crowe, filmin Türkiye prömiyeri için de titizlik gösterdi. Ünlü oyuncu, İstanbul’a filmin diğer başrol oyuncusu Olga Kurylenko ile 4 Şubat’ta gelecek. İkili, ertesi gün Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’ndeki görkemli törene katılacak.
Hollywood’taki törenler gibi büyük bir ihtişama sahip olacak gecede iki starın yanı sıra Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile magazin dünyasının önemli isimleri de hazır bulunacak. Filmin kırmızı halı seromonisi 19.15’te başlayacak, film gösterimi ise saat 21.00’de gerçekleşecek. Crowe ve Kurylenko ikilisi Türkiye’de sadece iki gün kalacak.

Haber

İlginizi Çekebilir