Beyonce'den Samimi Açıklamalar

Beyonce, yayınladığı 12 dakikalık kısa filmde samimi açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı, “Eşime, müziğe ve çocuğuma duyduğum aşk, hayatımın ötesinde” dedi

Beyonce, geçtiğimiz yıl çıkardığı kendi adını taşıyan albümün birinci yılını bir kısa filmle kutluyor. Ünlü şarkıcı, kliplerinden görüntülerin yer aldığı 12 dakikalık filmde; kariyeri, özel hayatı ve şöhrete bakışıyla ilgili samimi itiraflarda bulunuyor. Ünlü şarkıcının, video’da yer alan monologlarından bazıları şöyle:

*Ünlü olduğunuzda, kimse size bir insanmışsınız gibi bakmıyor. Bu da çok basit şeyleri bile yapabilmenizi zorlaştırıyor.

*Vücudum bana bir emanet, bu hayat geçici. Özellikle gençler, vücutlarının ne kadar değerli olduğunun farkında değil. Vücudumla ilgili her konuda çok çok seçici oldum.

* İnsanlar evlendiklerinde, bir şeyleri kaybettiklerini sanıyor. Halbuki, hayatınızda olup bitene tanık olan birisine sahip olmak kadar heyecan verici bir şey yok. Her zaman feminist oldum. Bu kelimeden korkmayın çünkü feminizm; kadın ile erkek arasındaki eşitliğe inanmak demektir.

* Seveceğiniz ve güveneceğiniz kişiyi bulduğunuzda, onun hayatınızdaki en berbat şeyleri bile en iyi hale getirdiğini görüyorsunuz.

* Mutluluğun kaynağı sizsiniz. Sizi, başka kimse mutlu edemez. Şu gerçek ki; müziğe, eşime ve çocuğuma duyduğum aşk, hayatımın da ötesinde ve ben öldükten sonra da devam edecek.

 

On The Run Tour İlk Ayağı Miami’de Beyonce’nin Seksi Kıyafeti

Jay z & Beyonce – Run (Kısa Tanıtım Filmi)

Jay Z, Beyonce’nin Kardeşi Tarafından Saldırıya Uğradı [Video]

Beyonce’in Out Magazine’e Verdiği Pozlar İçin Tıklayın

Beyonce Sahnede Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyonce’nin Glasgow Konseri Kıyafetleri

Beyonce’nin Grammy Gecesi Performansı Prova Görüntüleri İçin Tıklayın

Beyonce’nin Grammy Ödülleri Gecesi Jay Z ile Muhteşem Canlı Performansı

Beyonce Kanser Kızın Hayalini Gerçekleştirdi

Beyonce’nin Kızı İçin Yaptığı O Şarkı

Beyonce Sahnede Tacize Uğradı

Beyonce Flaunt Magazine Fotoğraflar İçin Tıklayın

Beyonce’ye Konserde Taciz

Beyonce Videoları

Beyonce Foto Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir