2014'ün Yıldızı Jennifer Lawrence Oldu!

Gişe Geliri En Yüksek Yıldız Jennifer Lawrence oldu.

Forbes dergisinin hazırladığı listeye göre 2014’te rol aldığı filmler bazında gişe geliri en yüksek olan yıldız Jennifer Lawrence oldu.

ABD’nin en prestijli dergileri arasında yer alan Forbes dergisinin topladığı verilere göre 2014 yılında rol aldığı filmleri 1.4 milyar dolarlık gişe hasılatı elde eden Jennifer Lawrence, yılın en çok kazanan oyuncusu oldu.

Amerikalı yazar Suzanne Collins tarafından kaleme alınan “Açlık Oyunları” kitap serisinin film uyarlamalarıyla parlayan 24 yaşındaki oyuncu, “Umut Işığım” filmindeki performansı ile “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Oscar Ödülü’ne layık görülmüştü.

Forbes’un yılın en çok kazanan oyuncuları listesinde Lawrance’ı, bu yıl filmleri 1.2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Chris Pratt takip etti. Pratt, 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları filminin başrol oyuncuları arasında yer almıştı.

Listenin üçüncü ismi ise Kaptan Amerika ve Lucy gibi yılın en hit filmleri arasındaki yapımlara imza atan güzel yıldız Scarlet Johansson oldu. Scarlet Johansson’ın bu yılki filmleri ise büyük bir çoğunluğunu Kaptan Amerika’nın kazandırdığı 1.18 milyar dolar gişe hasılatı topladı.

Sırasıyla Mark  Wahlberg, Emma Stone, Angelina Jolie, James McAvoy, Michael Fassbender ve Hugh Jackman gibi ünlüler de en çok kazanan oyuncular listesinin ilk 10’unda yer aldı.

 

Jennifer Lawrence’nin Seslendirdiği Hanging Tree Şarkısını Dinlemek İçin Tıklayın

Jennifer Lawrence’in Gala Çıkışı Verdiği Frikikler

Jennifer Lawrence ve Kate Upton’un Yayılan Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir