One Direction Grubu'ndan İtiraflar!

One Direction grubu pişmanlıklarını hayranlarıyla paylaştı…

Niall Horan yeni yazdığı  kitapta pişmanlıklarını şöyle dile getiriyor ‘Çocukluguma X-Factor yarışması yüzünden ara vermek durumunda kaldım çünkü One Direction alıp basını gitti ve ben de asla okulu bitirip , sınavlara girme veya bunlar gibi seyler için fırsat bulamadım” dedi.

Harry Styles’ın pişmanlığı dövemeleri üzerine !

Verdiği bir röportajda pişmanlığından şu sözlerle bahsetti: ‘’Çogu arkadaşlarımın yaptığı dövmeler ve bazıları gerçekten berbat . Bileğimdeki dövmemden çok pişmanım. Yani bunlar gerçekten çok kötü.

Liam Payne balkonda çekilen fotoğrafından pişman olduğunu açıkladı.

Hayranları tarafından fotoğraf büyük bir ilgi görünce Liam şöyle söyledi ‘Bugün bir binanın üstünde çekilmiş bir fotoğrafımı görmüş olabilirsiniz. Orada olduğum ve fotoğrafımın çekilmesinden dolayı gerçekten pişmanım. Aptalca ve sorumsuzca bir davranıştı gerçekten özür dilerim ve hiçbir hayranımı bunu yapması için kışkırtmıyorum bu inanılmaz tehlikeli” dedi.

Louis Tomlinson Doner futbol takımı için yetersiz olmasından pişman olduğunu açıkladı ..

Zayn Malik’in pişmanlığı da zavallı kıyafet seçimlerinden dolayı.Google hangout canlı yayınında ‘‘Ne giyeceğimiz bizim seçimimizdi . Ama dönüp baktığımda sadece lanet olsun diyorum’’ dedi.

 

One Direction Grubundan Harlem Shake ve Gangnam Style Dansı

One Direction Balmumu Heykelleri Fotoğraf Galerisi

One Direction Grubu Newcastle Oyuncularıyla

Harry Styles Foto Galeri

One Direction Videoları

One Direction Kiss You Video Klip izle

Harry Styles Striptiz Fotoğrafları

One Direction – Best Song Ever Video Klip

Haber

İlginizi Çekebilir