Miley Cyrus için mirastan vazgeçti

Skandallarıyla anılan şarkıcı Miley Cyrus, bir süredir Arnold Schwarzenegger’in oğlu Patrick ile beraber. Terminatör filminin yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger ise bu birliktelikten hiç memnun değil. Öyle ki, Patrick’i 49 milyon dolarlık mirasından mahrum edeceklerini söyleyen ailesi, Patrick’in Miley’den ayrılmasını istedi.

BAŞLARDA İLİŞKİYİ ONAYLIYORDU

Arnold Schwarzenegger’in oğlu Patrick’in gazeteci olan annesi Maria Shriver, ABD’nin ünlü politikacı ailesi Kennedy ailesine mensup. New York Post’ta yer alan bir habere göre Arnold Schwarzenegger başlarda bu ilişkiyi onaylıyordu. Hatta ikili Noel gecesinde Arnold Schwarzenegger’le birlikte Las Vegas’a gitmiş, Noel’i hep beraber karşılamıştı. Miley Cyrus ve Patrick Schwarzenegger daha sonra Massachusetts’e gitmiş, bayramın birkaç gününü de Patrick’in annesi Maria Shriver’ın Kennedy ailesine mensup akrabalarıyla beraber geçirmişti.Ancak şimdi hem Terminatör’ün, hem de eski eşi Maria Shriver’ın, Miley Cyrus hakkındaki fikirleri değişmiş gibi görünüyor.

Miley Cyrus Video Galeri

Miley Cyrus Foto Galeri

PARA YERİNE MİLEY’İ TERCİH ETTİ

International Business Times’da yer alan habere göre Schwarzenegger ailesi, Miley Cyrus’un ‘oğulları üzerinde negatif bir etkisi’ olduğunu düşünüyor. Miley Cyrus’la ilişkisinin devam etmesi halinde oğullarının ‘yanlış bir yola’ sapabileceğinden çekiniyorlar. Şu an 21 yaşında olan Patrick Schwarzenegger, 25 yaşına geldiğinde 49 milyon dolarlık bir servetin de sahibi olacak. Ancak Maria Shriver, Miley Cyrus’la ilişkisine bir son vermediği takdirde oğluna bu parayı vermeyeceğini söyledi. Shriver’ın uyguladığı bu şok taktiği ise işe yaramamış gibi görünüyor. Zira kaynaklar Patrick’in “parayı almaktansa Miley ile olmayı tercih ederim” dediğini söylüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir