Meghan Trainor'un Yepyeni Albümü Çıktı!

“All About That Bass” şarkısıyla başarılı bir çıkış yakalayan genç sanatçı Meghan Trainor’un yepyeni albümü “Title” delüks versiyonuyla şimdi müzik marketlerde!

            Küçük yaşından beri müzikle iç içe olan 21 yaşındaki sanatçı Meghan Trainor’ın merakla beklenen albümü “Title” Sony Music etiketiyle yayınlanıyor. Amerikan Müzik Ödülleri’nde “Yılın En İyi Sanatçısı” dalında aday gösterilen Meghan Trainor şarkıcı ve söz yazarı kimliğinin yanı sıra albümde yapımcı olarak da karşımıza çıkıyor.

     Meghan Trainor’ın, yayınlandığı andan itibaren Billboard Hot 100 listesinde haftalarca 1 numarada kalan “All About That Bass” şarkısı, 58 ülkenin dijital listelerinde de #1numaraya ulaşarak tüm zamanların en çok dinlenen şarkılarından biri oldu. Şarkının sözlerini Meghan Trainor ve Kevin Badish yazarken, Youtube’da 500 milyona yakın izlenme yakalayan klibin yönetmenliğini daha önce Michael Jackson, The Black Eyed Peas ve Aaliyah gibi isimlerle çalışmış Fatima Robinson üstleniyor.
 
Birbirinden renkli 11 şarkının bulunduğu Title albümünün delüks versiyonunda “No Good For You”, “Mr.Almost”,”My Selfish Heart” ve “Credit” adlı ekstra 4 farklı şarkı yer alıyor. Albümde ülkemizde de büyük ilgi gören “All About That Bass” şarkısının yanı sıra albümün 2. klip şarkısı olan “Lips Are Movin”, albümle aynı adı taşıyan “Title” ve John Legend’ın eşlik ettiği “Like I’m Gonna Lose You”  şarkıları da dikkat çekiyor.

 
MEGHAN TRAINOR
 “TITLE”
1)  The Best Part (Interlude)
2)  All About That Bass
3)  Dear Future Husband
4)  Close Your Eyes
5)  3am
6)  Like I’m Gonna Lose You Feat. John Legend
7)  Bang Dem Sticks
8)  Walkashame
9)  Title
10)  What If I
11)  Lips Are Movin
Bonus Songs
12)  No Good For You
13)  Mr. Almost
14)  My Selfish Heart

Meghan Trainor – All About That Bass Video Klip İzle

Haber

İlginizi Çekebilir