Ricky Martin'den Ayşe Hatun Önal Sürprizi

Ricky Martin’e Ramadan sürprizi

‘Adios’ şarkısının sözlerinde ise ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter’la evlilik hazırlığındaki Ramadan Çaysever’in imzası var.

Ricky Martin, merakla beklenen İspanyolca albümünde, Türk hayranları için bir sürpriz hazırladı. Dünyaca ünlü şarkıcı, albümün 10 Şubat’ta Türkiye’de çıkacak versiyonunda, Ayşe Hatun Önal’la düet yaptığı “Adios” adlı şarkıya yer verdi.

Ülkemizde “A Quien Quiera Escuchar-Turkish Edition” adıyla satışa sunulacak albümdeki bu özel şarkıda bir sürpriz isim daha var.

 “Adios”un Önal’ın seslendirdiği Türkçe sözleri, ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter’la evlilik hazırlığındaki Ramadan Çaysever’in imzasını taşıyor.

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ

Hissediyorum hoşlanıyorsun yoksa durmam ki burada
Şerefine çin çin, acıya dertlere koyver gitsin
Senin yarın, ben benim yarım sen, her yanım razı dünden
Pervane oldum, delirttin beni ah bir bilsen
Dur dur n’olur başım son hız dönüyor
Yanıma gel bir hatrımı sor
İnsaf et görme beni zor
Aklım başımdan gidiyor
Adios, tek bir sözüm var adios
Aşkın kalbimde kor
Çok zorsun aşkım çok zor
Yanıyorum offf, seviyorum offf
Perişanım bir baktım gitmiş başımdan aklım
Derken böylece tükenmiş sabrım
Gitme vakti geldi sanki
Başkonsolos Charles F. Hunter ile Kırım Kilisesi’ndeki bir törende tanıştığı Ramadan Çaysever, Amerika-Wisconsin’de evlenmeyi planlıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio