İyi ki doğdun Harry

Son dönemde ortalığı kasıp kavuran One Direction grubunun belki de en çok parlayan yıldızı Harry Styles 21 Yaşına bastı! Biz de genç yıldızın yeni yaşını kutluyor ve ondan hep güzel şarkılar bekliyoruz


Harry Styles 1 Şubat 1994 yılında Worcestershire kasabasında doğdu. Gemma Styles adında bir ablası var. Harry 7 yaşındayken annesi ve babası boşandı. Holmes Chapel Comprehensive Okulu’nda eğitim gördü. Daha önce ‘White Eskimo’ adında bir grubun solistliğini yapmıştır.

Harry, X-Factor’e “Isn’t She Lovely” şarkısı ile katıldı (12 Nisan 2010 ) ve iki evet alarak Boot Camp’a geçti. Boot Camp’ta “Stop Crying Your Heart Out” adlı şarkıyı seslendirdi. Ancak diğer grup üyeleri gibi o da Boot Camp’ta elendi. Simon Cowell onların elenmek için fazla yetenekli olduklarını söylemiş ve erkek grubu One Direction’ı kurmuştur. Diğer dört arkadaşıyla birlikte One Direction olarak X-Factor’de final haftasına kadar başarıyla yarışıp yarışma üçüncüsü olmuşlardır. One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır. Up All Night, One Direction gurubunun ilk albümüdür. 2012 yılında 2. stüdyo albümleri Take Me Homeçıkmıştır. 3. stüdyo albümleri olan Midnight Memories 25 Kasım 2013’de çıkmıştır.

 Harry Styles’ın Dövme Koleksiyonu

 

One Direction – Best Song Ever Video Klip

Harry ve Niall’in Üstsüz Partiden Fotoğrafları İçin Tıklayın

One Direction Grubundan Harlem Shake ve Gangnam Style Dansı

One Direction Balmumu Heykelleri Fotoğraf Galerisi

One Direction Grubu Newcastle Oyuncularıyla

Zayn Malik Fotoğrafları

One Direction Videoları

One Direction Kiss You Video Klip izle

Harry Styles Striptiz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir