Kim Kardashian'a Ağır Eleştiri Geldi

Gösteri dünyasının en parlak isimlerinden biri olan Kim Kardashian’a annesi yaşında bir meslektaşından çok ağır eleştiri geldi.

Rock müziğin ünlü ismi Ozzy Osbourne’un kedisi de TV ünlüsü olan karısı Sharon Osbourne; Kardashian’ın kızını bir aksesuar gibi kullanmasını ve ufacık çocuğa kürk giydirmesinin kendisinde “kusma” isteği uyandırdığını söyledi.

Closer Magazine’e konuşan Sharon Osbourne “Hayvan hakları için mücadele eden PETA’nın Kardashian’dan kürk giymemesini ve kızına da giydirmemesini istediğini biliyorum” dedi.

Osbourne, Kim Kardashian ile Kanye West’in 18 aylık kızı North’un da bir aksesuar olmadığını söyleyerek “O da çirkin, özel tasarım giysiler giymemeli” diye konuştu.

Kardashian ailesinin sadece görünüşleri nedeniyle ünlü olduğunu da sözlerine ekleyen Sharon Osbournekim kardashian mnst “Kocam Ozzy uluslararası bir yıldız. Ama Kardashian ailesi şöhretini sadece dış görünüş üzerine kurmuş. Beş harika görünüşlü kız çocuğu. Ama her aile en azından bir tane böyle bir kız çocuğuna sahiptir” dedi.

Her ne kadar hem Osbourne hem de Kardashian ailesi şöhretlerini medya gücüne borçlu olsa da kendi ailesinin ahlaki değerlerinin çok farklı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Kardashian’ın Olay Fotoğrafları İçin Tıklayın

Haber

İlginizi Çekebilir