Taylor Swift Hayranları Hakkında Röportaj Verdi

Taylor Swift : Hayranlarını mutlu etmeyi seviyor

Taylor Swift hayranlarının hayatları sevindirmekten mutlu olduğunu ve bunu devam ettirmek için her şeyi yapacağını belirtti.

1989 albümüyle uluslararası büyük bir başarı yakalayan 25 yaşındaki Taylor Swift, bu başarısını albüm satışlarına olduğu kadar herkese karşı cana yakın olmasına da borçlu.

Ancak yıldız için her şey göründüğü kadar toz pembe olmamış. Albümünü çıkarmadan albüm satışları teorilerinin kendisine oldukça baskı uyguladığını belirten Taylor Swift şu sözleri söyledi: ”Son çıkardığım iki albüm bir haftada 1 milyon adet sattığı için bazı insanların bu son albümümün (1989) aynı sayıya ulaşmayacağını beklediğini biliyorum böylece müzik endüstrisinin ölmek üzere olduğunu ya da çoktan öldüğünü söyleyecekti. Bu durum da sanatçının üzerine ve albümün üzerine çok büyük baskı uyguluyor”.

Taylor Swift’e aynı zamanda samimiliği ile ilgili sorular da soruldu. Yıldıza hep cana yakın biri olup olmadığı sorulduğunda ”Hayır, böyle olmak da rahatsız edici. Eğer birisi kimse ile sorunu yokmuş gibi görünüyorsa gerçekte öyle değildir. Arkadaşlarım olduğu kadar düşmanlarım da var. Fotoğraf çekimlerine gitmek istemeyecek kadar kötü olduğum günler oldu ama bu durumda çıkıp dört saat geç gitmem, gidersem de zamanında giderim. Her zaman çok cana yakın bir insan değilim ama insanlara hak etmedikleri halde devamlı umursamaz bir biçimde kaba davranmamaya çalışıyorum. ”

Hayranlarını mutlu etmeye bayılan Taylor Swift son aylarda gündeme hayranlarına yolladığı hediye paketleriyle düşmüştü. Her hafta hayranlarını hediyelere boğan Swift bu konu ile ilgili konuştu. 1989 isimli albümüyle 2014 yılının en popüler sanatçısı olan Taylor Swift hayranları hakkında ise şu açıklamaları yaptı: ” Çok ‘cool’, akıllı ve eğlenceliler. Doğru şeyler üzerine odaklanıyorlar. İsmimin onlar için önemli olduğu sürece olağabildiğimce iyi bir insan olmaya çalışıyorum… Hayranlarımın hayatını daha iyi yapabilmek için yapabildiğim her şeyi yapmalıyım. Onlara hediyeler göndermek çok eğlenceli. Eğer bir hafta boyunca hiçbir şey yollamadıysam, mutsuz olmaya başlıyorum. Hayranlarımı tek tek kişiliklerini öğrenerek tanımaya çalışıyorum. Hediye paketleri yolladığım kişileri altı ay boyunca sosyal medyadan takip edip neleri sevip sevmediklerini öğrenmeye çalışıyorum. Fotoğraf sanatını mı seviyorlar? 1980 model Polaroid kamera yolluyorum. Vintage şeyleri mi seviyorlar? Antikacılara gidip 1920’lerden kalma küpeler alıyorum. Spor yapmayı mı seviyorlar? Gidip spor malzemeleri alıyorum. İnsanları tek tek tanımaya başladığınız zaman yaptığının ne kadar özel ve kutsal olduğunu ve bunun önemli olduğunun farkına varıyorsunuz.” dedi.

 

Taylor Swift Video Galeri

Taylor Swift Haber Galeri

Taylor Swift Foto Galeri

 

Haber

İlginizi Çekebilir