Leonardo DiCaprio'nun Aşk Listesi Hayli Kalabalık

O tüm erkeklerin yerinde olmak istediği ünlü, zengin, yakışıklı ve fena halde çapkın bir isim.

Aşk defterinden kimler geldi, kimler geçti: Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Kate Moss, Blake Lively, Erin Heatherton..

1996’da yıldızlaştığı ‘Titanic’te 21 yaşındaydı, olgun ama seksi olduğu ‘Great Gatsby’de 40… Aradan yıllar geçti, Leo’nun saçları seyrekleşti, göbeği çıktı. Ama ne seksapeli ne de Victoria’s Secret modellerine sevgisi bitti.

Ünlü olduğu 13 yaşındaki ‘This Boys Life’la (solda) Madonna’yla çıkmakla açtı sezonu, 2013’teki aşkı Alman model Toni Garnn’a kadar sarışın saplantısını tam gaz devam ettirdi.

Ama o da nesi? Leo, ilk defa sarışından vazgeçti, Rihanna’yla esmeri seçti. Oyuncu, şarkıcı Rihanna’yla bir aydır birlikte, Öyle ki Riri, ‘el öptürmek’ için haftaya Leo’yu memleketi Barbados’a götürüyor. Yani son 30 yılın en büyük çapkını, Hügh Heffner’dan sonra en büyük sarışın ‘hastası’nın şanlı geçmişine bir bakalım:

Gençliğin idolü olduğu 1996’da Moss’la birlikte oldu.

1998’de de dönemde Bon Jovi bateristi Tico Torres ile evli olan Eva Herzigova’yla anıldı. Güzel, bu ilişki hatırına eşinden boşandı. DiCaprio, Gisele Bündchen’le birlikte çağ atlayarak ‘playboy’ seviyesine ulaştı. Dönemde oyuncu 26, Bündchen ise 20 yaşındaydı. 2002’de ilk ayrılıklarını yaşayan ikili, beş yıllık birliktelikleri sırasında 3 kez ilişkilerine ara verdi. 2005 yılında Oscar törenlerine birlikte katılan çiftin evlenmelerine kesin gözüyle bakılıyordu, ancak Brezilyalı top modelin evlilik ültimatomu sonuçsuz kaldı.

DiCaprio, sonra Las Vegas’ta 19 yaşında olan Bar Refaeli’yle tanıştı. İlişkiye bodoslama giren çift ayrıl-barış 5 yıl geçirdi.

2011’de ‘Gossip Girl’ dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Blake Lively ile birlikte görüntülenmeye başladı. Ancak ciddi ilişki istemeyen Lively, altı ayın sonunda DiCaprio’yu terk etti. Oyuncu teselliyi iki ay sonra tanıştığı Amerikalı Victoria’s Secret modeli Erin Heatherton’da buldu. Ondan ayrıldı hoop, Alman top model Toni Garnn’ın kalbine yerleşti.

Aşk, 2014 yazında Ibiza’da 12 kızla birden âlem yapmasına, akabinde Miami Art Basel’de odasında 17 kızla coşup, Toni gelince onu tanımazlıktan gelmesiyle bitmedi. Bir de şubat ayında Rihanna yüzünden şutlanınca Leo’nun aşk hayatı iyice renklendi. Leo şu an gizli saklı yaşadığı aşkıyla çok mutlu olduğu söyleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir