Survivor All Star'da Ödülü Kim Kazandı?

Survivor All Star’da 22 Haziran araba ödülü oynandı. Acun Ilıcalı Yarışmacıların ailelerinden aldığı bilgileri tek tek Doğru mu Yanlış mı diye sordu. Zevkli ve kahkaha dozu yüksek ödül oyununda bilgileri en çok doğru cevaplayan ilk iki isim vardı. Turabi ve Hakan, Merve ve Hasan’dı. Survivor All Star araba oyununda Turabi ve Hakan’ın oyunu kıyasıya yarıştı. Oyunun kuralı; Acun Ilıcalı kronometreyi 2 dakika olarak ayarlıyor ve yarışmacılara kaç saniye kaldığını söylemiyor ve bir yandan yarışmacıları da konuşturuyordu. Son 5 saniyede kim arabanın kapısını açarsa kazanacaktı ve bu oyun 3 etaptan oluşuyordu. Yani 3 sayı alan kazanacaktı. Turabi Hakan’ı 3-2 mağlup etti. Turabi ilk finalist oldu. Merve ve Hasan’ın karşılaşması ise tam bir komediydi. Bu yarışın galibi olan Merve Aydın Hasan’ı 3-1 mağlup ederek Turabi’nin rakibi olmaya hak kazandı.


Turabi ve Merve Aydın karşılaşması gerçekten de büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı “Ben de heyecanlandım” dedi. Merve Turabi karşısında 2-0 öne geçti. Turabi ise üçüncü oyunu kazanarak durumu 2-1’e taşıdı. Diğer oyunu da Turabi kazandı ve 2-2 oldu. Artık final oyunuydu, kazanan otomobilin sahibi olacaktı. Ve son oyunu Merve kazanınca arabanın da sahibi oldu


Eleme heyecanında ünlüler takımında üst üste yaşanan kayıplar, adada sinirleri gererken iki gözde yarışmacıdan biri olan Doğukan, konseyde elendi. Doğukan ve Hakan bir kez daha karşı karşıya geldi. Sinirlerin gerildiği adada Kıbrıs için kıyasıya yarış yaşanırken Hakan, Doğukan’ı kişiliğini yarışma içerisinde kaybetmekle suçladı.


Dokunulmazlık oyununda Begüm ile karşılaşan Merve, oyun sırasında rahatsızlandı. Tüm hırsıyla oyuna asılan Merve, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi’nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı’nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi’nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya’nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.


Survivor All Star konseyinde, en az SMS desteğini alan isim Doğukan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler’in kazanmasının ardından Ünlüler için konsey toplandı ve eleme yapıldı. SMS oylamasında en düşük oyu alan Doğukan adaya veda ederken, kimseye kırgın olmadığını söyledi.

Haber

İlginizi Çekebilir