Facebook, 'See First' Özelliğini Test Etmeye Başladı

Facebook, kullanıcılara yeni deneyimler sunmaya ve sistemini farklı yeniliklerle geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene bazı sayfaları ve kişileri arkadaş listenizden çıkarmadan, sessize alma özelliği sayesinde haber kaynağınızda görmemenizi sağlayan Facebook, şimdi de ”See First (ilk kez gör ya da ilk gör)” özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Facebook tarafından test edilmeye başlayan özellik sayesinde, arkadaş ya da sayfaları takip etme menüsünde karşınıza çıkan ”See First” kısmını seçtiğiniz zaman, o kişinin ya da sayfanın haberlerini, gelişmelerini gözden kaçırmamanız, sürekli olarak haberdar olmanız için haber kaynağınızda her zaman en üstte görülecek.


Test aşamasında olan bu özellik henüz kullanıcılara sunulmuş değil. Konuyla ilgili Facebook tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiş; ” Facebook olarak hedefimiz, her zaman kendimizi ve sistemimizi geliştirmek. Çalışmalarımız da bu yönde. Şu sıralar seçtiğiniz kişi ya da sayfaları, haber kaynağınızda ön plana çıkaracak bir yeniliği test etmekteyiz.”



Yapılan açıklamada  ”See First” özelliğinin ne zaman hazır olacağı ve kullanıma sunulacağı hakkında henüz Facebook tarafından verilen bir bilgi bulunmuyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir