Örümcek Adam’ın Yeni Başrol Oyuncusu ve Yönetmenini Açıklandı

Örümcek Adam’ın yeni filminde Peter Parker’ın lise yıllarına geri dönüleceği için Tom Holland gibi genç bir isim tercih edildiği belirtildi. Tom Holland, Asa Butterfield gibi isimlerin arasından seçildi. 1 Haziran 1996 doğumlu olan Holland, GOYA ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ve Film Eleştirmenleri En İyi Genç Oyuncu ödüllerine sahip.
Örümcek Adam’ın yeni filmi 28 Temmuz 2017’de vizyona girecek olsa da Holland, daha öncesinde Kaptan Amerika: İç Savaş filminde rol alacak. Bu filmde, tüm Marvel karakterlerinin oynatılması bekleniyor.

Filmin yönetmenliğini ise Goya En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu Ödülü, Film Eleştirmenleri En İyi Genç Oyuncu Ödüllü Jon Watts üstlenecek. Watts da Tom Holland gibi oldukça genç. Bu zamana kadar yalnızca geçtiğimiz yıl Kasım ayında vizyona giren Clown isimli korku filminin ve bu yılın Ağustos ayında vizyona girecek Cop Car isimli filmin yönetmenliğini yapan Watts,Sony Pictures’ınşimdiden güvenini kazandı.

Sony Pictures Başkanı Tom Rothman, yönetmenin tecrübeli olmasının kendisi için en önemli kriter olmadığını belirterek Jon Watts’ın müthiş bir yönetmen olduğunu ve kendisine güvendiğini belirtti.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir