Paul Walker'ın Kızı Porche ile Davalık Oldu

Meadow Rain Walker, avukatı aracılığıyla verdiği dava dilekçesinde; babasının çarpışmadan sonra hala hayatta olduğunu ancak hatalı tasarım yüzünden otomobilin alev alması sonucu öldüğünü ileri sürdü.

Meadow Rain Walker’ın avukatı Jeff Milam yatpığı açıklamada “Porsche’nin Walker tarafından kullanılan modelinin arka kısmı tehlikeli. Caddelere uygun olarak tasarlanmamış” diye konuştu.
Porsche firmasının Kuzey Amerika sorumlusu Calvin Kim ise yaptığı açıklamada “Daha önce de söylediğimiz gibi bizim firmamıza ait bir otomobilde canı yanan, zarar gören herkes için üzgünüz. Ancak inanıyoruz ki uzmanlar bu kazanın firmamızın üretimi olan otomobildeki tasarım hataları yüzünden değil tehlikeli ve aşırı süratlı hız yüzünden meydana geldiğini ortaya çıkaracaktır” dedi.

 

Paul Walker’ın kızı tarafından açılan davada sunulan dilekçede  “Aracın güvenlik konusunda eksikleri olduğu ve kaza sırasında sürücünün hayatını koruyacak yeterli önlemin bulunmadığı; aksi durumda Walker’ın hayatta kalabileceği” ileri sürülüyor.
Genç aktörün yanık travmasıyla öldüğünün belirtildiği raporda ceset üzerinde termal yanık yaralarına dikkat çekiliyor. Walker’ın aracı kontrolden çıkarak önce elektrik direğine ardından da bir ağaca çarpmış ve 1 dakika adeta bir alev topuna dönmüştü.

 

Hızlı ve Öfkeli filmiyle tanının Paul Walker, 2013 yılında kendi kullandığı araçla geçirdiği kaza sonucu hayatını yitirmişti.
Paul Walker ile birlikte araçta bulunan arkadaşı  Roger Rodas da hayatını kaybetmişti.

 


 

image
FAST and Furious ‘un yıldızı Paul Walker kaza anında kaç km hızla gidiyordu? / Gerçek ortaya çıktı, hiç de sanılan gibi değilmiş
 
image
Richard Taylor’a, Paul Walker’ın Arabasını Çalma Davası / Ölümünün hemen ardından açılan araba çalma davası şok etti
 
image
Hızlı ve Öfkeli 7’nin Vizyon Tarihi Açıklandı / Son film sahnesi ile birlikte yayınlandı
 
image
Paul Walker / Anısına
image
Kaza anı kamerada!! / İşte o anlar…
image
Şok iddia! Paul Walker ölmedi / Feci kazada hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.
 
image
Paul Walker ile İlgili Yapılan Şakalar Tartışma Yarattı / Bieber’ın da konuk olduğu programda hoş karşılanmayan şakalar yapıldı
 
image
Vin Diesel’den Paul Walker İçin Duygusal Paylaşım! / Diesel’den Hayatını Kaybeden Walker Anısına Duygusal Şarkı!
 
image

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir