Nicki Minaj Öfkesine Hakim Olamadı!

Nicki Minaj, MTV müzik ödüllerinden sonra ilk defa, Miley Cyrus ‘a olan bariz öfkesini kusuyor.

Ağustos ayında MTV Video Müzik Ödülleri‘ni sunmadan bir kaç gün önce, Miley Cyrus, Minaj’ı adaylıklar üzerindeki eleştirileri ve Taylor Swift’le yaşadığı gerginlik için New York Times sayfalarında ağır bir şekilde eleştirdi. Ünlü rapçiyi “pop star savaşına karşı pop star”lığı başlatmakla suçladı ve onun için “Pek de kibar değil,” dedi. Daha sonraları ödül töreni sırasında, Minaj, yüz kızartıcı şekilde sunucuya bağırdı. “Hadi şu geçen gün benim hakkımda medyada söyleyecek şeyleri olan s*rtüğe dönelim. Miley, Naber?”

Devam eden bir kaç günde, Minaj’ın gerçekten ciddi olup olmadığı ve Cyrus’ın göründüğü kadar şaşırıp şaşırmadığı üzerinde tartışmalar sürdü. Nicki Minaj kendi New York Times röportajında gerçekten ciddi olduğunu belirtiyor. Bunu şu sözleriyle destekliyor: “Miley Cyrus’u alt üst olmuş bir şekilde bana bakarken gördüm ve -neler oluyor?!- diye düşündüm.”

Minaj sözlerine şöyle devam etti “Benim siyahi kadınları etkileyecek bir şey üzerinde konuşmamın seni sinirlendirmesi gerçeği sanki çok cesurmuşsun gibi hissettiriyor. Kliplerde siyahi erkeklerle birliktesin, sahneye siyahi kadınları çıkarıyorsun. Nasıl onların bu kadar büyük bir şey hakkında ne hissettiğini anlamak istemezsin?”

Kendine hakim olmaya çalışan Minaj sözlerini bitirirken “Hadi ama, kötü yoksa iyiyi isteyemezsin. Eğer kültürümüzün ve yaşam tarzımızın tadını çıkarmak istiyorsan bizimle bağlan, dans et, eğlen, kıvırt, rap yap. İşte o zaman bizi neyin etkilediğini de bilmek istemelisin. Bizi neyin rahatsız ettiğini, neyin adaletsiz hissettirdiğini. Bunu bilmeyi istememelisin.”

Miley Cyrus’dan konuya ilişkin henüz yeni bir yorum gelmedi.

 

Nicki Minaj yatak odasından paylaştığı video

Taylor Swift & Nicki Minaj Sahne Performansı

Taylor Swift & Nicki Minaj Fotoğraf Galerisi

Nicki Minaj ve Miley Cyrus Sahnede Atıştı!

Nicki Minaj & Meek Mill aynı sahnede

Haber

İlginizi Çekebilir