Taylor Swift Instagram'ın Kraliçesi Oldu

INSTAGRAM’DAN Charles Porch, Swift’in kedi videoları ve Beyonce’nin en son tatilini paylaşmasından bahsederek, “Bu ilginin nedeni, kullanıcıların daha önceden görmediği bir bakış açısı olması, özellikle de gerçek zamanlı paylaşımlar yapmaları” dedi.Başkan Barack Obama’nın Instagram’da 4,7 milyon takipçisi var. Bu listede Instagram kendi resmi hesabını takip eden 103 milyon kullanıcıyı ise hesaba katmadı.
 
‘BAŞARIMI BU SEVİMLİ KEDİCİKLERE BORÇLUYUM’
Taylor Swift ise Instagram’ın kraliçesi ilan edilmesini mütevazı bir pozla kutladı. Elinde kedisiyle poz veren genç şarkıcı “Bu başarı bu sevimli kediciklerim sayesinde” notu düştü. Şu sıralar Swift’in paylaşımları arasında kedileri ve sevgilisi Calvin Harris başı çekiyor
TAKİPÇİ KAZANMANIN 5 YOLU
İngiliz The Telegraph gazetesi Instagram kullanıcıları için daha fazla takipçi kazanmak için okuyucularına belli başlı tüyolar verdi. İşte size ipuçları… 

#Bol bol hashtag kullanın: Fotoğraflarınızın altına koyacağınız hashtag’ler (etiketler) ne kadar çeşitli olursa (örneğin: #instagood #eatclean #justsayin) o kadar fazla kişinin ağına girip dikkatini çekebilirsiniz. 
 
#Takipçilerinizle iletişim kurun: Bir fotoğraf paylaşırken sizi sürekli beğenen ya da takip eden insanları da etiketleyip, yorum yapıp onlarla iletişiminizi güncel tutun.

#Neyin popüler olduğunu bilin: Instagram’da da her alanda olduğu gibi sıksık değişen trendler vardır. Siz de bu trendlere uzak kalmayın, üzerinde kitap ve kahve olan tahta masa paylaşmak mı moda ya da kumsalda sallanan ayaklar artık demode mi bilin.

#Tarzınızı yaratın: En iyi bazı Instagram hesapları aslında en değişik olanları. Yaratıcı düşünün ve kendi tarzınızı yaratın. Dünyayı gezerken sevgilisinin elini tutan Murad Osmann gibi… 

#Takipçi ve like için para ödemeyin: ‘20 $’a 1000 takipçi’ gibi önerilerle gelen pekçok site var. Size popülerlik vadederek paranızı alırlar. Bunlardan uzak durun, çünkü tek amaçları hesabınız üzerinden para yapmak.

Instagram yetkilisi Charles Porch, “Instagram starların hayranlarıyla doğrudan iletişime geçme ve paylaştıklarını kontrol etme fırsatı sunuyor” diyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir