50 Cent'in Para Show'u Sosyal Medya'yı Salladı!

Geçtiğimiz aylarda iflas ettiğini duyuran ve iflasını tebliğ için mahkemeye giden ABD’li rapçi 50 Cent (Curtis Jackson), Instagram’daki paylaşımıyla bir kez daha gündemde. 

Milyonlarca dolar borcu olan ve bu borçları yeniden yapılandırmak için yasal mücadele başlatan 40 yaşındaki şarkıcı, kişisel Instagram hesabında paylaştığı karede binlerce dolar ile poz verdi. 

50 Cent, dünya çapında 38 milyon satan albümlerin her birinden sadece 10 cent kazandığını, rol aldığı 2 filmden 100’er bin dolar aldığını belirterek servetinin açıklananın aksine 4.4 milyon dolar olduğunu iddia ediyor.

50 Cent, dünya çapında 38 milyon satan albümlerin her birinden sadece 10 cent kazandığını, rol aldığı 2 filmden 100'er bin dolar aldığını belirterek servetinin açıklananın aksine 4.4 milyon dolar olduğunu iddia ediyor.

Halının üzerine paralar ile “broke” (parasız) yazan 50 Cent’in bu paylaşımının yasal süreci zora sokup sokmayacağını ise zaman gösterecek.  50 Cent uzun bir süredir toplamda 28 milyon dolar borcu olduğunu,  dedesine de 2 bin dolar borcu olduğunu iddia ediyor. 50 Cent’in avukatları, konkordato sonrasında alacaklılara yeni ödeme planı verileceği, şarkıcının müzik ve ticareti sürdüreceğini belirtiyor. New York doğumlu 50 Cent, 2003 yılında çıkardığı  Get Rich or Die Tryin isimli albümle dünya çapında bir üne kavuşmuştu. 

 

Haber

İlginizi Çekebilir