Kadınlar Cumhuriyeti Kardashian Ailesinin Laneti!

Kardashian ailesi kelimenin tam anlamıyla bir “Kadınlar Cumhuriyeti”. Anneleri Kris Jenner başta olmak üzere tüm ailenin kadınları kameralar karşısında, milyonlarca kişinin gözleri önünde yaşıyorlar hayatlarını.

Bir de bu maddi açıdan güçlü ve belli ki baskın karakterli kadınların aşık oldukları erkekler var. Bazıları kısa süre misafir oluyor magazin basınının deyimiyle Kardashian/ Jenner Klanı’nın hayatına bazıları da daha uzun süre kalıyor.

Kardashian kadınlarının hayatına süresi ne olursa olsun giren her erkeğin hayatı bir şekilde kararıyor.

Dolayısı ile yıllardır konuşulan “Kardashian/Jenner Laneti” bir kez daha gündeme geldi. Kötü tesadüf bu ya, bu kadar popüler bir aileye giren herkes kariyerinde ya da özel hayatında çalkantılar ve çöküşler yaşıyor.

Son olarak Khloe Kardashian’ın eski kocası basketbolcu Lamar Odom’un bir genelevde koma halinde bulunması bile buna bağlandı.

İddialara göre yaptığı uzun partide cinsel gücü artıran bir ilaç ile birlikte alkol de alan Odom ölümden döndü. Bir dönem çok başarılı bir basketbol yıldızı olan Odom; son yıllarda hiçbir takımda oynayamadı.

Bir süre önce de sokakta sergilediği hırçın tavırlar yüzünden haber olmuştu.

ALBÜM SATIŞLARI AZALDI



Kim Kardashian’ın şu anda evli olduğu Kanye West, ailenin lanetinden en az etkilenen kişi olarak adlandırılıyor.

Fakat Kim Kardashian ile evlendikten sonra onun kariyeri de bir sarsıntı geçirdi. Kardashian ile evliliği öncesinde West’in albümleri üç milyondan daha fazla satıyordu. Ancak Kardashian ile evlendikten sonra çıkardığı Yeezus adlı albüm 600 bin sattı.

SONUN BAŞLANGICI


Kim Kardashian’ın eski sevgililerinden Ray J, adını da bu ilişki sayesinde duyurdu. Kim Kardashian ile Ray J’nin en “ünlü” ortaklığı da internete sızan ve senelerce konuşulan seks kasetiydi. Ama Kardashian ile yollarını ayırdıktan sonra Ray J’nin adı sanı duyulmaz oldu. Kariyeri de beklediği gibi yükselişe geçmedi tam tersine Ray J için son günlerin başlangıcı oldu.

KARISI KIM’E ÇOK BENZİYOR



Reggie Bush da Kim Kardashian’ın eski sevgililerinden biri..

Bush kariyeri parlak bir Amerikan futbolu yıldızıydı. Kardashian ile birlikte olmaya başladıktan sonra magazin sayfalarından düşmez oldu. Ardından bir skandala karıştı. Ama görünüşe göre Bush, Kardashian’ı sanıldığından daha çok sevdi. Çünkü geçen yıl, Kim Kardashian’ a benzeyen üstelik de onun gibi Ermeni kökenli olan Lilit Avagyan ile evlendi.

EN SEVİLMEYEN OYUNCU SEÇİLDİ



Kim Kardashian’ın 72 gün evlilik yaşadığı Kris Humphries de bu lanetten payını aldı.

Başarılı bir basketbol oyuncusu olan Humphries, Kardashian ile birlikte olmaya başladıktan sonra magazin yıldızı oldu ama spor çevrelerinde ona duyulan sempati de azaldı. Hatta NBA’in en sevilmeyen oyuncusu bile seçildi.

ONU KİM TANIRDI Kİ 


Aslına bakılırsa Kourtney Kardashian ile birliktelik yaşamasaydı belki de kimse Scott Disick’in adını bile duymayacaktı.

Ama bunun bile Disick’e bir faydası olduğu söylenemez. Üç çocuğunun annesi Kourtney Kardashian ile yollarını ayıran Disick’in işleri de hep ters gitti son yıllarda. Ryu adlı restoranı bir yıldan daha az bir zaman içinde kapılarına kilit vurdu. Disick alkol zehirlenmesi yüzünden hastanelik oldu. Her ne kadar şimdi yeni sevgilisiyle yeni bir hayata başlamış olsa da hala paparazzileri peşinden koştursa da Disick’in Kourtney Kardashian ile birlikte olduğu dönemdeki popülaritesini kaybettiği bir gerçek.

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ



Ailenin üvey babası Bruce Jenner’a gelirsek…

Jenner, Kardashian kardeşlerin annesi Kris ile evlendiğinde saygı duyulan eski bir olimpiyat şampiyonuydu. Ama Kris Jenner ile evlenip bir TV yıldızına dönüştükten sonra o da değişti. Önce ardı ardına estetik operasyonlar geçirdi. En sonunda da “Yıllardır olmak istediğim buydu” diyerek cinsiyet değiştirdi. Bruce ya da kadın olduktan sonraki adıyla Caitlyn Jenner artık bambaşka bir hayat yaşıyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir