Müzik İmparatoru Jay Z'den Silikon Vadisi’ndeki Samsung'a Ziyaret!

Bilindiği üzere teknoloji devinin içerik strateji bölümüde burada yer alıyor. Jazy Z’nin neden orada olduğu henüz bilinmesede müzik sektörünün milyoneri belki bir anlaşma için orada bulunmuş olabilir. Samsung’un kendi içerik yayını platformu Milk Video önümüzdeki ay kapanacak. Ayrıca Samsung’un Spotify’ı hedef aldığıMilk Music’te yerlerde sürünüyor diyebiliriz.

Tidal’ında bu yılın başında piyasaya çıktığından beri kendi zorluklarını yaşıyor. Yüksek konumda bulunan bir kaç yönetici resmen geldiği gibi gitti. Şirket 50 milyon dolarlık bir dava ile karşı karşıya ayrıca bir kaç eleştirmen ve sanatçı tarafından da eleştiriliyor.

Ancak Jay Z, Tidal’dan vazgeçmeyecek gibi duruyor. Çünkü tek girişimi bu değil. Jay Z daha öncede şirketin içerik ve servis yöneticisi Daren Tsui ile bir toplantı yapmıştı. Tsui aynı zamanda Samsung’ta Milk Music’ten sorumlu isim. Tidal bu yaz başından itibaren silkinip kendine gelmeye çalışıyor. Ancak çok fazla olduğu yerden çıkabilmiş değil. Servisin sahiplerinden biri olan Madonna bunun daha başlangıç olduğunu düşünüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir