X Factor İngiltere’ye Türk Kızı Ebru Gürsoy Damga Vurdu – Türk Kızı Ebru Gürsoy, X Factor jürisini performansıyla etkilemeyi başardı.

İngiltere’de düzenlenen X Factor ses yarışmasına katılan Türk Kızı Ebru Gürsoy, Simon Cowell, Cherly Fernandez-Versini, Nick Grimshaw ve Rita Ora’dan oluşan jüriyi performansıyla etkilemeyi başardı.

27 yaşındaki Ebru Gürsoy, geçtiğimiz günlerde “X Factor İngiltere”nin Londra’da yapılan elemelerine katılmıştı. Yarışmaya devam hakkı kazanan Ebru Gürsoy, bir kez daha performansıyla ayakta alkışlandı. İngiltere’de düzenlenen ses yarışmasına katılan Ebru Gürsoy, sesiyle İngilizleri kendisine hayran bıraktı.


15-10/20/ebru_9364.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türk kızına jüriden övgüler

Yarışmada, “The Overs” kategorisinde ilk 6’ya kalmayı başaran Gürsoy, Beyonce’un “If I Were a Boy” şarkısını seslendirdi. Türk kızı Ebru, performansıyla jüriden büyük övgü alırken, seyircilerin de alkışını aldı.

‘X Factor’ yarışması nedir?

‘X Factor’ ya da orijinal ismi ile ‘The X Factor’, televizyon şarkı yarışması, ilk olarak 4 Eylül 2004 tarihinde Birleşik Krallık’ta yayınlanmaya başladı. Jordan Sparks, Leona Lewis, One Direction, Kelly Clarkson gibi isimlerin tanınmasına vesile olan yarışma, Türkiye’de dahil olmak üzere 45 ülkede formatı uyarlanarak yayınlandı.

Haber

İlginizi Çekebilir