Kendall Jenner'ın Gögüs Ucu Piercingi!

Kim Kardashian’ın 35’inci doğum gününü eşi Kanye West’in düzenlediği sürpriz doğum günü partisine Kim Kardashian’ın tüm ailesi katıldı fakat bir kişi eksikti. Khloe Kardashian, henüz yeni komadan çıkan eşi Lamar Odom sebebiyle seçirdiği hassas günlerden olacak ki partide görünmedi.

Kardashianlar söz konusu olunca, kıyafetlerinin dikkat çekmemesi imkansız. Kim Kardashian’ın kız kardeşleri Kourtney Kardashian ile Kylie Jenner, anneleri Kris Jenner ve yakın bir tarihte cinsiyet değiştirerek kadın olan üvey babası Caitlyn Jenner da tamamen siyah kıyafetler tercih etmişti.

Kim Kardashian, baştan aşağı ten rengi kıyafetler giyerken, eşi Kanye West beyazlar içindeydi. Balmain güzeli Kendall Jenner kuşkusuz aile içinde en dikkat çeken isimdi.

Ailenin beyaz tercih eden bir diğer ismi de Kendall Jenner’dı. Kusursuz fiziğini ön plana çıkaran beyaz eteği ve iç çamaşırsız giydiği beyaz yırtık tişörtüyle muhteşem görünüyordu. Tişörtünün altından belli olan meme ucu pirsingi ise bir başka dikkat çekici detaydı.


Kendall Jenner Piercingini Görücüye Çıkardı

Haber

İlginizi Çekebilir