O iddia yine gündemde

Michael Jackson’ın ölümünün ardındaki sır perdesi aralanmadı. Ünlü radyocu Erhan Konuk’un iddiaları ise şok etkisi yarattı: Efsane sanatçı, biletleri satılan 50 konser anlaşmasına ‘hayır’ dedi. Sonra da ölüm haberi geldi.

Tüm dünyada “Pop’un Kralı” olarak tanınan Michael Jackson (51), 2009’da hayatını kaybetti. Jackson’un kanında çok güçlü bir anestezi ilacı tespit edilmesi şüpheleri beraberinde getirdi. Jackson’un doktoru ise Şubat 2010’da “ölüme sebebiyet verme” suçundan hapse gönderildi.

‘ÖLÜRSE İADE ETMEYİZ’

Mesut Yar’ın “Burada Laf Çok” programına katılan ünlü radyocu ve televizyon sunucusu Erhan Konuk ise “Jackson öldürüldü” iddialarını destekleyen açıklamalarıyla dikkat çekti. Konuk şunları söyledi: “2010’da Jackson’un vakfının başkan yardımcısı konferans verdi. Buna göre, ölmeden önce Jackson’ın şirketiyle Büyük Britanya’da 30 konser vermesiyle ilgili anlaşmalar yapıldı. Ancak sanatçı, “Ardı ardına bu kadar çok konser veremem” dedi. Ancak biletlerin çoğu satıldı. Bunun üzerine konser sayısı 50’ye çıkartıldı. Sanatçı ise ‘Bu imkansız’ dedi. Ardından bir anket formu düzenlendi. İnsanlara, ‘Ne olursa Jackson’un konser biletini iade etmezsiniz’ sorusu yöneltildi. Yüzde 80’i ‘Ölürse bileti iade etmeyiz’ yanıtını verdi. Bilet satışından milyonlarca pound gelir elde edildi. 25 Haziran 2009’da ise Jackson’un ölüm haberi geldi.”

 

Haber

İlginizi Çekebilir