Adele ve Damon Albarn Gerginliği Devam Ediyor!

Son dönemin en popüler kadın vokallerinden Adele, efsanevi İngiliz müzik grubu Blur’un solisti Damon Albarn’la çalışmaktan pişmanlık duyduğunu söyledi.

Dört yıllık aranın ardından üçüncü stüdyo albümü ‘25‘le hayranlarının karşısına çıkacak Adele, albüm çalışmaları sırasında bir araya geldiği ve hayranlığını gizlemediği sivri dilli Damon Albarn’ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Blur grubuyla büyüdüğünü söyleyen Adele, Albarn’la bir projeye imza atmak istediklerini ancak ‘25‘ albümü için ortaya bir şarkı çıkaramadıklarını söylemişti.

Bunun üzerine The Sun’a konuşan Albarn, Adele’i eleştirerek,“Bence o çok endişeli ve daha çok genç. Yeni şarkıları da hala yolun ortasında olduğunu gösteriyor” dedi.

Yeni albümünden çıkardığı ilk single’ı ‘Hello’yla Britanya’da son üç yılın en iyi çıkışını yapan Adele ise Rolling Stone’a konuşarak“Asıl üzüldüğüm, büyük bir Blur hayranı olarak büyümem. Ancak onunla takıldığım için pişmanım. Yaptığımız çalışmalardan hiçbiri albüme uygun değildi” diye konuştu.

Albarn’la bir araya gelişini ‘İdolünüzle tanışmayın‘ anlarından biri olarak değerlendiren Adele, “Ben endişeliymişim. Belki de tanıdığım en az endişeli kişiyim” ifadelerini kullandı.

Müzik kariyerine 2008’de çıkardığı ’19’ albümüyle başlayan Adele,’21’adlı ikinci stüdyo albümüyle 30’dan fazla ülkede müzik listelerinin ilk sırasında yerleşerek Guiness Dünya Rekorları kitabına girmişti. 10 Grammy ödüllü şarkıcı, kısa müzik kariyerine şimdiden 86 ödül sığdırdı.

Haber

İlginizi Çekebilir