Adele’e Ahlaksız Teklif

Kısa bir süre önce çıkardığı Hello adlı single’ıyla bir anda gündem yaratan şarkıcı Adele, defalarca Playboy dergisine poz vermesi için teklif geldiğini söyledi.

Rolling Stones dergisinin yeni sayısına konuk olan Adele “Ama benden bunu kadın olduğum için mi yoksa şişman olduğum için mi istiyorlar bilmiyorum” diye konuştu.

27 yaşındaki bir çocuk annesi Adele “Zayıf olsaydım öyle pozlar verip vücudumu sergiler miydim? Muhtemelen hayır. Çünkü benim vücudum benim vücudumdur” dedi.

Şarkıcı fiziksel görüntüsüyle ilgili olarak şunları da sözlerine ekledi: “Bazen şüpheye düşüyorum, eğer kilolu olmasaydım bu kadar başarılı olabilir miydim.”

Adele röportajda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. “Kariyerim benim hayatım değil, hobimdir” diye konuşan şarkıcı “İnsanlar benim ünlü olmaktan nefret ettiğimi düşünüyorlar. Ama öyle değil. Bundan gerçekten korkuyorum. Çünkü şöhret zehirli bir şey ve onun girdabında kaybolmak gerçekten çok kolay.”

Adele şu an hayatındaki en önemli insanların uzun süredir birlikte olduğu 41 yaşındaki Simon Konecki ile üç yaşındaki oğlu Angelo olduğunu da söyledi.

Ünlü şarkıcı şöyle konuştu: “Bir daha asla sadece kendim olmayacağım. Ben bir anneyim ve çok ciddi bir ilişki içindeyim. Ama bunun tek bir anından bile pişman değilim.”

Herkesin kendisini Simon Konecki iyle evli sandığını söyleyen Adele “Oysa bunu milyonlaca kez söyledi. Biz evli değiliz. Ama birlikteyiz. Hiç ayrılmadık. Asla birbirimizi bırakmadık” dedi.

SESİYLE DÜNYAYI FETHETTİ

Gerçek adı Adele Laurie Blue Adkins olan şarkıcı 5 Mayıs 1988’de İngiltere,Totenham’da doğdu. 2006’da bir arkadaşının Adele’e ait bir demoyu Myspace’e göndermesi onun hayatını değiştirdi.

Bu demo sayesinde XL Recordings, şarkıcıya bir kayıt sözleşmesi teklif etti. Bir sonraki yıl, BRIT Ödülleri’nde “Eleştirmenlerin Seçimi” ve BBC’nin “2008’in Sesi” ödülünü kazandı. İlk albümü 19 ile Adele hem ticari başarı hem de eleştirmenlerin takdirini kazandı. Albüm, İngiltere’de bir numaradan giriş yaptı ve dört defa platin plak kazandı.

ABD’deki kariyeri, izleyici rekoru kıran 2008’in sonlarındaki Saturday Night Live bölümü ile yükseldi. 2009 Grammy Ödülleri’nde En İyi Yeni Sanatçı ile En İyi Kadın Vokal Pop Performansı dallarında ödül kazandı.

İkinci stüdyo albümü 21, 2011’in başlarında piyasaya sürüldü. Bu albümle Adele, Yılın Albümü dahil olmak üzere altı Grammy Ödülü kazandı ve böylece bir gecede en çok Grammy Ödülü kazanan kadın şarkıcı olarak Beyoncé ile eşit oldu.

21 ile Adele, Guinness Rekorlar Kitabı’na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. İngiltere’de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçı. İki albümü ve 21 adlı albümünden çıkan “Rolling in the Deep”, “Someone Like You” ile “Set Fire To The Rain”, adlarındaki ilk iki single ile Adele, 1964 yılındaki Beatles’ın elde ettiği başarıdan beri aynı anda İngiltere’deki hem “Resmî Single Listesi” hem “Resmî Albüm listesi”ndeki en iyi beş içinde iki hit çıkarma başarısı elde eden yaşayan tek sanatçı oldu.

2014 yılında “Make You Feel My Love” parçası Spotify tarafından en mükemmel aşk şarkısı olarak açıklandı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir