Martha Hunt, “İşimin en sevdiğim ve sevmediğim yanı yolculuklar”

2013 yılından beri Victoria’s Secret’ın mankenliğini yapan ve bu yılki şovda ilk kez ‘melek’ olarak podyuma çıkan ABD’li model Martha Hunt, Humptons dergisine konuştu.

 26 yaşındaki VS meleği dergiye, markayla macerasından, sosyal medyadan ve aile hayatından bahsetti.

– İlk ne zaman keşfedildiniz?

Kuzey Karolina’da modellik için bazı yerlere başvurdum onlar da beni New York’taki ajanslarla tanıştırdılar. İçlerinden küçük olanı tercih ettim çünkü önce liseyi bitirmem gerekiyordu.

– Victoria’s Secret’la ne zaman çalışmaya başladınız?

Katalog çekimleriyle başladım. Bir gün Ed Razek (Victoria’s Secret Pazarlama Kurulu Başkanı) çekimlere gelerek fotoğrafçıyla tanıştı ve o andan sonra her şey değişti.

Beni Reklam kampanyasına soktu. Bu benim için çok büyük bir gelişmeydi, çünkü bu iş beni ‘katalog kızlar’dan ‘umut vadeden kızlar’ sınıfına soktu.

– Çekimlere nasıl hazırlanıyorsunuz?

Çok fazla düşünmek istemiyorsunuz; kendiniz olmak istiyorsunuz ama olabildiğinizin en iyisi olmak istiyorsunuz.

Ben her gün egzersiz ve antrenman yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Çok zayıf olmak yerine, fit olmak ve bir kadın vücuduna iyi bir örnek olmak istiyorsunuz.

– Anne olsaydınız bütün bunları nasıl dengede tutabileceğinizi düşündünüz mü?

Evet, bu konuda düşündüm.  Lily, Alessandra, Doutzen Kroes ve Adriana Lima’yı başarılı bir şekilde kariyerlerini devam ettirirken görmek harika. Aslında bazılarının kariyerleri de gün geçtikçe daha da ileri gidiyor.

Bir bakıma anne olmanın, onlara daha iyi odaklanmalarında yardımcı olduklarını düşünüyorum. Bu gerçekten çok etkileyici çünkü biliyorum ki bir gün ben de onlar gibi olabilirim.

– Aileniz kariyerinizde size nasıl destek oldu?

Çok destek oldular. Muhafazakar bile olsalar, bu işin bana verdiği fırsatlar konusunda yeniliğe açık oldular. Benimle gurur duyuyorlar ve onlara sahip olmak da bana iyi geliyor.

– İşinizin en sevdiğiniz yanı nedir?

Yolculuklar. Ama bu aynı zamanda en sevmediğim yanı. Benim için gezebilmek her zaman bir hayal olmuştur. Ve bu iş bana bunu verdi.

– Peki işinizin en zor yanı sizce nedir?

Nerede olacağınızı asla bilememek. Bu nedenle bir şeyler planlamak çok zor. Genelde sürekli bir şeyleri iptal eden taraf ben oluyorum. Bunu keyfimden değil orada olamayacağımı bildiğim için yapıyorum. Arkadaşlarım da bu durumu anlayışla karşılıyor.

– Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?

Yemek pişiririm ve arkadaşlarımla takılırım, basketbol izlerim ve köpeğimle yürüyüşe çıkarım. Birçok insanın yaptığı şeyleri yaparım.

‘Swift’e bayılıyorum’

-Sosyal medyada ‘güçlü kadın’ olmakla ilgili birçok gönderi paylaşıyorsunuz. Sizin kahramanlarınız kimler?

Taylor Swift. Genç kadınlara bir rol model olduğu için ona bayılıyorum. Taylor gibi, kadınları bir araya getiren ve onları cinsel metalaştırmayan insanlara daha çok ihtiyacımız var. Ayrıca çok yetenekli, kısaca en iyisi.

– Victoria’s Secret’ta bir arkadaşınız var mı?

Evet ,var. Lily Aldridge. Benim için çok iyi rol model. Süper başarılı bir anne ve çok iyi bir stil anlayışı var. Ayrıca gerçekten çok kibar bir insan. Birlikte her vakit geçirdiğimizde onu biraz daha sevdiğimi fark ediyorum.

-Rakip değil de arkadaş olduğunuzu duymak çok güzel…

Birbirimize destek olmamız gerekiyor. Çalıştığımız yerde de birbirimiz için bulunmalıyız.

Haber

İlginizi Çekebilir