Captain America: Civil War Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı.

Uzun zamandır beklenen yeni Marvel filmi, Captain America: Civil War filminin ilk fragmanı yayınlandı. Film 2006 yılında Mark Millar’ın yazdığı “Civil War” çizgi roman serisinden uyarlandı. Filmde Captain America ve Iron Man’in karşı karşıya geliyor.

Marvel alemi için sivil savaş alarmı.

Süper kahramanların kimliklerinin akıbeti ne olacak? Film süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Chris Evans’ın dördüncü defa Captain America kostümünü giyeceği filmde, yönetmen koltuğuna yeniden Russo Kardeşler oturuyor!

Marvel evrenini takip edenler, Sivil Şavaş döneminin evren üzerinde ne gibi bir etkiye sahip olduğunu da son derece iyi bilirler. Marvel’ın beyaz perdeye uyarlayacağı Sivil Şavaş, Avergers serisinin son bölümünün de başlangıç filmi olarak kabul ediliyor.

Bilindiği üzere çizgi roman üzerindekiSivil Şavaşta çok daha geniş bir kadro vardı. Sentry’den, Ms Marvel’a kadar uzun süre beyaz perde de göremeyeceğimiz Marvel karakterleri Sivil Şavaşta önemli roller üstleniyorlardı.

Bu arada tüm bu Civil War esnasında Thor’un kayıp olduğu bilgisini de sizlerle paylaşalım. Tabi Marvel bunu beyaz perdede ki Civil War’da işler mi bilinmez.

Ayrıca, Winter Soldier çizgi romanda süregelen Civil War’da yok. Zaten kendisi sonradan yeni Captain America (Steve R. yani orijinal Captain America mahkeme sonucu göğsünden vurularak ölüyor )olarak ortaya çıkıyor. Bakalım Marvel, onca eksiğe rağmen hikayenin sonunu nereye bağlayacak.

 

Haber

İlginizi Çekebilir