Pique Homoseksüel Dedikodularına Yanıt Verdi

Shakira ile evli olan ünlü futbolcu Gerard Pique homoseksüel dedikodularına yol açan o fotoğrafla ilgili olarak açıklama yaptı.

Pique, Zlatan Ibrahimovic ile 2010 yılında, Barcelona’da çekilen fotoğrafın öyküsünü anlattı.

İngiliz basınına fotoğraf  hakkında açıklama yapan Gerard Pique; “Ibrahimovic, otobiyografim nedeniyle beni tebrik etti. İnsanlara dokunmayı severdi. Tam dokunduğu sırada çekmişler, ilginç bir zamanlamayla. Yanağıma dokunduktan sonra, elimi sıktı. Antrenman sonrasıydı. Bir tebriğin dünyada bu kadar yankılanmasına hayret etmiştim” dedi.
Kendisine “Homoseksüel” ithamında bulunanlar için ise Pique: “Böyle düşünen, iddia eden varsa Shakira ile yaşadığım 5 yıllık mutlu ilişkiye baksın. Internete yalanlar yaymasın” ifadelerini kullandı.
28 yaşındaki ünlü futbolcu Gerard  Pique ile 38 yaşındaki Kolombiyalı pop sanatçısı Shakira’nın, Milan ve Sasha adında iki çocukları var.
Gerard Pique Kimdir?
Gerard Pique Bernabeu (d. 2 Şubat 1987; Barcelona), Barcelona takımında oynayan İspanyol futbolcu.
Profesyonel futbol hayatına 2004 yılında Manchester United takımında başladı. Alex Ferguson’ın keşiflerindendir. Manchester United takımında 12 maçta oynadıktan sonra yedek kalması sebebiyle 2006 yılında Real Zaragoza takımına kiralanmıştır. 2006-07 sezonunu Real Zaragoza’da 2 gol atarak geçiren Pique, 2007 yılında Manchester United’a geri döndü. Ancak kadroda yer bulamadığından dolayı İspanya’ya dönmek istediğini belirtti ve 2008 yılında 10 Milyon € bonservis bedeli karşılığında Barcelona’ya transfer oldu. 2010 yılında, 2012’ye kadar olan sözleşmesi 2015’e kadar uzatıldı

Haber

İlginizi Çekebilir