Yeni Aşıklar Zayn Malik ve Gigi Hadid!

Yeni aşıklar Zayn Malik ve Gigi Hadid samimi bir şekilde objektiflere yakalandı. Victoria’s Secret’ın çiçeği burnunda yeni meleklerinden biri Gigi Hadid. Ünlü top model geçtiğimiz günlerde yapılan Amerikan Müzik Ödülleri gecesine katıldı.

Ünlü top model gecenin ardından Los Angeles’ta düzenlenen partiye katıldı. Gigi Hadid’e gecede eski One Direction üyesi Zayn Malik eşlik etti. Gece objektiflere takılan samimi pozlar ve yeni bir aşk söylentisi ile bitti.

Sohbet eden ikilinin sevgili oldukları dedikodusu hızla yayıldı. 20 yaşındaki manken Gigi Hadid ile Zayn Malik’in samimi pozları iddiaları doğru çıkardı.

US Weekly haberine göre, “İlişkileri daha çok yeni. Zayn Malik çok mutlu” açıklamasını yapıldı.

Haziran ayında Joe Jonas’la ilişkisi başlayan Hadid, üç hafta önce sevgilisinden ayrılmıştı. People dergisine konuşan bir kaynak, çiftin son zamanlar neredeyse birlikte hiç vakit geçirmediğini söyledi.  Gigi ve Joe tamamen iş yoğunluklarından dolayı birbirlerine vakit ayıramadıkları için ayrıldıklarını belirtildi.

Gigi Hadid  Victoria’s Secret Show’una hazırlandığı dönemde diğer markaların da modelliğini yaptığı için oldukça yoğun bir dönem yaşıyordu.

Joe Jonas ise solo kariyerini tekrar geride bırakmış ve yeni grubu DNCE için stüdyodan çıkmayarak yoğun tempoda çalışıyordu.

Zayn Malik ise eski nişanlısı Perrie Edwards ile uzun bir ilişkiden çıkmış, uzun süren bocalama döneminde ismi bir çok kişi anılan sanatçı Zayn Malik, en son paylaştığı Carlyn Bryan fotoğrafıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

Haber

İlginizi Çekebilir