Beyonce’den Estetik Sırrı

ABD’li ünlü hiphop ve R&B şarkıcısı Beyonce‘nin bir dizi estetik operasyon olduğu ortaya çıktı.

Hollywood’un ünlü estetik doktorlarından Dr. Anthony Youn, şimdiye kadar estetik ameliyat olduğunu açıklamayan şarkıcının eski ve yeni görüntülerini karşılaştırarak gizlediği operasyonları açığa çıkardı.

“Görünen o ki, burun ameliyatıyla burnu inceleştirilip daha belirginleştirilmiş” diyen Youn, Beyonce’nin ayrıca dudağının dolgu maddesiyle kalınlaştırıldığını ve ağzının çevresinde oluşan kırışıklıkların Botoks yardımıyla ortadan kaldırıldığını söyledi.

Beyonce-Estetik-Farkı

Beyonce Kocası Jay Z’nin Dikkatini Çekemedi!

Las Vegas’ta eşi Jay Z ile boks maçı izleyen Beyonce, derin göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sadece maçı izleyen eşi ise Beyonce’la ilgilenmedi.

Beyonce ve eşi Jay Z önceki gece bir boks maçını izlediler. Las Vegas’ta gerçekleşen maçın dikkat çeken ismi ise siyah elbisesi ve derin göğüs dekoltesi ile Beyonce oldu.

EŞİYLE İLGİLENMEYİ UNUTTU

Michael Costello tarafından hazırlanan ipek elbise tasarımcının Nirvana koleksiyonundan. Jay Z ise tüm dikkatini maça verdiği için eşi ile ilgilenmeyi bile unuttu. Beyonce ise maçtan oldukça sıkılmış gözüküyordu.

Beyonce Kimdir?

Beyoncé Giselle Knowles-Carter ( d. 4 Eylül 1981), Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu.Houston, Teksas’ta doğup büyüyen Beyoncé, çocukken çeşitli şarkı ve dans yarışmalarında performans sergiledi. 1990’ların sonunda, R&B kız grubu Destiny’s Child’ın solisti olarak ünlendi. Babası Mathew Knowles’un menajerliğini yaptığı grup, dünyada tüm zamanların en çok satan kız gruplarından biri oldu. Grubun müziğe ara verdiği dönemde Beyoncé, ilk solo albümü Dangerously in Love‘ı (2003) yayımladı. Billboard Hot 100 listesinde bir numara olan “Crazy in Love” ve “Baby Boy” single’larına da yer veren albüm 11 milyon kopya sattı ve beş Grammy Ödülü kazandı.

Haber

İlginizi Çekebilir