Pirelli Takvimi Heyecanını Yitirdi

Pirelli Takvimleri şüphesiz “Victoria’s Secret Fashion Show” gibi yılın heyecan ile beklenen olaylarından biri. Pirelli Takvimi heyecanını yitirmiş olasa da merak konusu olmaya devam ediyor.

Her yıl yaptığı çıplak kadın çekimleriyle meşhur takvim, bu yıl bir ilke imza atarak seksi mankenler yerine başarılı kadınların fotoğraflarını açıkladı.

Pirelli 2016 takviminde 86 yaşındaki Yoko Ono, 68 yaşındaki Patti Smith gibi isimler yer alacak. Pirelli’nin erkek takipçileri bu haberin şokunu üzerinden atamamışken geçen ay ikinci bir haberle nakavt oldular. Playboy artık çıplak kadın fotoğrafı kullanmayacağını açıkladı…

Serena Williams Pirelli Takvimi

Serena Williams, Pirelli takvimi çekimlerinde Annie Leibovitz’le…

İngilizler’in ünlü erkek yaşam dergisi FHM (For Him Magazine) ve Zoo yıl sonunda yayın hayatını sonlandırmaya karar verdi. Zoo bizim Türk okurununun bildiği bir yayın değil ama FHM özellikle, her yıl seçtiği Dünyanın En Seksi 100 Kadını anketleriyle bütün dünyada bilinen bir dergi.

Amy Shumer Pirelli Takvimi

Amy Shumer, 2016 Pirelli takvimi çekimlerinde…

1985 yılından bu yana yayın yapan FHM ve 2004 yılından beri basılan Zoo dergileri Bauer Yayın Grubu bünyesindeydi. Gruptan önceki gün yapılan açıklamada yıllardır kendilerini takip eden okurlara ve destekleyen şirketlere teşekkür edildi. Önümüzdeki haftalara detaylı açıklamanın yapılacağı bildirildi. Bu yıl içinde Pirelli, Playboy ve FHM gibi üç büyük kalenin yıkılmasından sonra medyaya kadın cinselliğinin daha çok tartışılacağı kesin.

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir