Ed Sheeran ve James Blunt Elele!

Ed Sheeran ve James Blunt kırdı geçirdi. İkili bugün Avustralya’da düzenlenen 2015 Aria Ödül Törenine katıldı ve kırmızı halıya el ele geldi. Halıda el ele görüntülenen ikili haliyle ilgi odağı oldu.

Sheeran da o sıra çekilen fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak açıklamasına ”Nişanımızı ilan etmek istiyoruz” yazdı.

Bu iki başarılı müzik adamının bir arada ve el ele olması iki tarafın hayranlarını da hem sevindirdi hem güldürdü.

Ed Sheeran ve James Blunt El Ele Ödül Törenine Geldi

 

Edward Christopher “Ed” Sheeran (doğum 17 Şubat 1991) İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve albüm yapımcısı. Framlingham,İngiltere’de büyüdü, 2005 yılında müzik kariyerine başladı ve 2008’de kariyerini devam ettirmek için Londra’ya taşındı. 2009’da 312 konser verdi ve 2011’in başlarında No. 5 Collaborations Project adlı EP’sini yayınladı. İlk albümü +’ta yer alan “The A Team” ve “Lego House” şarkılarıyla iyi bir çıkış yakaladı, albüm Birleşik Krallık’ta 5 defa platin plak sertifikası aldı. 2012’de BRIT Ödülleri’nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerini kazandı, aynı zamanda “The A Team” de Ivor Novello Ödülleri’nde müziksel ve sözel olarak en iyi şarkı seçildi.

Sheeran aldığı ilgi sayesinde albümleri dünyanın başka yerlerinde de sattı. Türkiye’ye 2012 eylülünde geldi. Sheeran aynı zamanda One Direction ile yakın arkadaş ve onlarla birçok defa çalıştı. Hiç düet yapmasalar da Sheeran onlara şu ana kadar dört şarkı verdi, bunlar: Moments, I Wish, Over Again,Little Things ve 18’dir. “Moments” adlı şarkıyı ilk albümleri ve diğer iki şarkıyı ikinci albümleri Take Me Home (2012) için verdi. Sheeran, Taylor Swift ile de bir şarkı yazdı ve bu şarkıda ikili düet yaptı. Şarkının adı “Everything Has Changed”dir, Swift’in albümü “Red” için yazılmıştır. Sheeran, 2013’te Swift’tin Red Tour adlı turnesinde sahne almıştır. Son zamanlarda, J.R.R. Tolkien’in yazarı olduğu Hobbit adlı kitaptan uyarlanan ve Peter Jackson tarafından yönetilen Hobbit Üçlemesi’ndeki ikinci filmin orijinal müziği olan “I See Fire” adlı besteyi seslendirdi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir