Kaset Skandalı Charlie Sheen’i de Vurdu

Geçen hafta HIV pozitif olduğunu açıklayarak gösteri dünyasını şoka uğratan ünlü oyuncu Charlie Sheen şimdi de bir “kaset skandalı” iddiası ile karşı karşıya kaldı

Radar Online isimli internet sitesi 50 yaşındaki Sheen’i 2011 yılında Las Vegas’taki bir otel odasında bir grup erkekle birlikte uyuşturucu içip bir erkekle yakınlaşırken gösteren bir videoya ulaştıklarını ileri süren bir kaset skandalı .

Haberde, söz konusu videonun 20 milyon dolarlık bir tazminat davası kapsamında mahkemeye sunulduğu da iddia edildi. 30 saniye uzunluğunda olduğu belirtilen videoda görülen adamlardan birinin Sheen’den herpes virüsü kaptığını iddia ettiği ve bu nedenle o gece yaşananları mahkemeye taşıdığı belirtildi.

İsmi basına açıklanmayan adam Sheen ile cinsel ilişki yaşamadan önce “hiç bir bulaşıcı hastalığı olmadığını” ancak o gece Sheen’den Herpes virüsü kaptığını ileri sürdü.

Sheen’in sorunu mahkeme dışında çözmek ve videonun basına sızdırılmasını önlemek için adama milyonlarca dolar ödeme yaptığı ancak yine de videonun bir kopyasının Radar Online’a ulaştırıldığı da açıklandı.

Olay sırasında Sheen’in henüz “HIV virüsünü” kapmış olup olmadığı ise bilinmiyor.

Charlie Sheen

Charlie Sheen Kimdir?

Charles Irwin Sheen (doğum adı Carlos Irwin Estévez, 3 Eylül 1965), 3 Golden Globe ödüllü, Emmy ve SAG adayı gösterilmiş ABD’li aktör.

İspanyol kökenlidir. Aktör Martin Sheen’in oğlu ve Emilio Estevez’in kardeşidir. 1980’li yıllarda arasında The Boys Next Door, Platoon, Lucas, Ferris Bueller’s Day Off, Wall Street, No Man’s Land, Eight Men Out, Major League, Young Guns, The Rookie ve Cadence filmleriyle yıldızlaşdı. 1990’lı yıllarda dramatik rollerin yerine daha çok komedi veya aksiyon tarzında filmlere ağırlık verdi. Aksiyon filmleri pek başarılı olmamasına rağmen, Hot Shots! serisi çok izlenenlerden oldu. Uyuşturucu problemi yüzünden kariyerinde inişe geçti. Uyuşturucuyu bıraktıktan sonra Spin City dizisini yaptı. Two and a Half Men isimli dizide Charlie Harper karakterini canlandırdı. Two and a Half Men dizisinin yapımcısı Chuck Lorre’ye hakaret ettiği demecinden kısa bir süre sonra 7 Mart 2011 tarihinde bu diziden çıkarılmıştır. Sheen’in bu konuda açtığı tazminat davası sürmektedir.Anger Management adlı dizide başrolde oynayan Charlie Sheen aynı zamanda bu dizinin yapımcısı ve senaristidir.

Haber

İlginizi Çekebilir