Katy Perry ve Taylor Swift Kavgası Bitmiyor!

Katy Perry ve Taylor Swift uzun zamandır birbirleri ile kavgalı gösteriliyor ve iki tarafın hayranları da büyük bir savaşın içinde birbirleri ile atışıyor.

Taylor Swift’in yayınladığı Bad Blood klibinin Katy Perry’e gönderme olduğu düşünülmüş ve çok ses getirmişti. Sonrasında Taylor verdiği bir röportajda bunun Katy Perry ile ilgili olmadığını söylemiş ve ortalık biraz dinmişti.

Şimdi ise yeni bir tartışma başladı! Katy Perry’nin geçtiğimiz günlerde H&M markası için çekilen özel reklamı yayınlandı. Reklam’da Taylor’in Blank Space klibinde oynayan Sean O’Pry adlı model yer alıyor ve Katy’den, Sean’a kırmızı bir araba hediye ediliyor.

Taylor ise Blank Space klibinde Sean’ın arabasını parçalamıştı.

taylor swift blank space

Burada da Katy Perry, Sean’a yeni bir araba hediye ediyor.

sean

Bir kesimde bu olayı ”Bak görüyor musun Taylor arabasını parçaladı ama Katy ona yeni bir araba hediye ediyor. Sean’ın, Taylor’in klibinden sonra Katy ile aynı reklamda oynaması bence büyük bir mesaj veriyor. Katy durdu durdu sonunda ufak bir mesaj ile Taylor’a göndermesini yaptı” şeklinde değerlendirip yorumladı.

Frm Magazin olarak bu olayın normal olduğunu düşünüyoruz. Sean’ın o reklamda oynaması bize tesadüf geliyor. Çünkü o bir model ve çoğu sanatçı ile birlikte çalışabilir. Taylor son olarak Bad Blood, Katy Perry için değil dedikten sonra Katy Perry’nin bu olayı uzatacağını hiç sanmıyoruz. Çünkü eğer Katy cevap vermek isteseydi eminiz ki klibin çıktığı ve adının Taylor ile aşırı kavgalı olduğu dönemlerde verirdi.

Yani bu söylentiyi yalan oldu!

Haber

İlginizi Çekebilir