Kylie Jenner Tyga Hakkında Konuştu!

Kylie Jenner ‘ın geçtiğimiz günlerde Tyga’dan ayrıldığı yönünde dedikodular çıkmış ve ünlü yıldız bu duruma çok üzülmüştü. Ortaya atılan iddiaları bir süre sonra yalanlayan Kylie Jenner , Snapchat hesabından ”Herkesin sakinleşmeye ihtiyacı var” yazmıştı.

Sonrasında başka bir kaynak, ikili ayrılmamış olsa bile ilişkileri sallantıda diyerek haber yapmış ve bu haberde hızla yayılmıştı.

Kylie ise geçtiğimiz günlerde Ellen’ın programına katıldı ve ayrılık ile ilgili konuştu.

Kylie ”Ayrılmadık. Dürüstçe söylemek gerekirse biz çok yakın arkadaş gibiyiz ve bu yüzden harika olduğumuzu düşünüyorum. Bilmiyorum, takılıyor gibiyiz” dedi.

Kylie Jenner Kimdir?

Kylie Kristen Jenner (10 ağustos 1997; Los Angeles, Kaliforniya) doğumlu model ve televizyon kişiliği. E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol almaktadır. Ayrıca Kim Kardashian ‘ın üvey kardeşi ve Kendall Jennerin küçük kardeşidir.

Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızıdır.Kendall Jenner’ın küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır. Kylie de ailedeki diger kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kim Kardashian’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall Jenner üvey ablası ile birlikte “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini duyurmuştur.

Haber

İlginizi Çekebilir