Adele başarısının yanında korumasıyla gündemde!

Adele başarısının meyvelerini topluyor! Ünlü yıldız yayınladığı 25 albümü ile rekor üstüne rekor kırdı diyebiliriz. Uzun süredir üzerinde çalıştığı bu albümün bu başarıya ulaşması da haliyle sanatçıyı çok sevindirdi.

Ünlü sanatçı “25”  adlı albümünün başarısı yanında bir de koruması ile konuşulmaya başladı. Ünlü yıldız yeni çalışmaya başladığı Peter Van der Veen ile ses getirdi. Peter daha önce de Lady Gaga gibi ünlü isimlerle çalışmıştı.

Peter’in ses getirme nedeni ise oldukça yakışıklı olması! Sanatçının daha nice rekorlar kırıp, güzel sözler yazması artık Peter Van der Veen’e emanet!

Adele-Makeup-False-Eyelashes-EkWSkVb_miwx1

REKOR KIRDI!!

İngiliz müzisyen Adele yeni albümü ile rekor kırdı. Dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard’un haberine göre 25 Albümü çıktığı üç gün içinde 2.9 milyonluk bir satış başarısı yakaladı. Ayrıca bu başarı, sanatçıyı İngiltere’nin en zengin müzisyenlerinden biri haline getirdi.

Üç yıllık bir aranın ardından yeni 25 Albümü ile geri dönen müzisyen, şimdiden İngiltere’nin en zengin genç müzisyenleri içinde yer alıyor. Hiç çalışmadığı halde yayınlamış olduğu iki albümün gelirleri sayesinde geçtiğimiz sene 17 milyon sterlin (yaklaşık 74 milyon TL) kazanan Adele’in 25 Albümü üç gün içinde 2.3 milyonluk bir satış başarısı yakaladı.

25 albümünü herhangi bir müzik paylaşım sitesinde yayınlamayacağını açıklayan sanatçı, hiç çalışmadığı yıllarda günde 46 bin sterlin (yaklaşık 200 bin TL) kazanıyordu.

Haber

İlginizi Çekebilir