Hailey Baldwin’den kafa karıştıran açıklaması

Hailey Baldwin ve 5 Seconds of Summer grubunun yakışıklı üyelerinden Luke Hemmings geçtiğimiz aylarda birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve haklarında sevgililer dedikoduları çıkmıştı.

Gossip Cop bu olayın derinliklerine inip ikilinin ilişkisini ortaya çıkarmaya çalışıyordu. Geçtiğimiz günlerde iddia ettiğine göre de Hailey bir tweet atıp silmiş.

Bu attığı tweette de ”Ben 5 Seconds of Summer grubunun üyesi Luke ile çıkmadım. Eğer öyleyse bile herkesin sakin olması daha iyi olur” demiş.

Bu tweet gerçekten atıldıysa eğer kafaları karıştırmaya yetiyor.

 

 

 

Hailey Baldwin ve Luke Hemmings Gerçekten Çıkıyor Mu?

Ayrıca ikilinin ilişkisi hakkında başka bir kaynakta E! News‘e konuşup şunları söylemişti: ”Sadece iyi arkadaşlar. Hailey onlarla bir proje için çalıştı. Romantik bir şey yok. Harika samimi bir akşam yemeği yediler

İki tarafın hayranları da bu ilişkinin olup olmadığını merak ediyor. İkili o mekandan çıktıktan sonra daha görüntülenmemişti. Görünüşe göre gerçekten de normal bir akşam yemeğiydi.

 

Hailey Baldwin ve Luke Hemmings Gerçekten Çıkıyor Mu?

 

Hailey Baldwin22 Kasım 1996 (19 yaşında), Tucson, Arizona, ABD doğumlu.

Ünlü Amerikalı aktör, yönetmen ve prodüktör Stephen Baldwin’in 2 kızından küçük olanı. Modellik ile kariyerine başlayan Balwin şuanda kıyafet tasarımcısı olarak kariyerine devam ediyor. İngiltere de modellik kariyerini soft bir şekilde devam ettiren Balwin, Kendall Jenner ile çok yakın arkadaş.

güzel model en son Justin Bieber aşkı ile gündeme gelmişti. Uzun süre çok yakın temasta olmaları aşk dedikodularına sebep olsa da, ikili her zaman yakın arkadaş olduklarını savundu.

Haber

İlginizi Çekebilir