Selena Gomez’e Nazar Değdi!!!

Geçtiğimiz aylarda Selena hayranlarını üzdü. Billboard Magazin’e yaptığı açıklamada, Lupus teşhisi konulduğunu açıkladı. Ünlü yıldız, kemoterapi gördüğünü de ekledi. Şarkı söylemeye ara vermesinin de asıl sebebinin hastalığı olduğunu açıkladı. Sevenleri, “Selena Gomez’e Nazar değdi” yorumu yaptı. İlk başta kimseye açıklayamadığını ve bu süreçte kendisini eve kapattığını söyleyen genç yıldıza sosyal medyadan destek yağdı.

Selena Gomez’in yakın arkadaşlarına sürekli kendisine nazar değdiğini söylediği ve bu durumdan şikayetçi olduğu öğrenildi. Selana tıbbi tedavisinin yanında kliseden de destek alıyor. Düzenli bir şekilde kiliseye giden Selana, üzerindeki negatif enerjinin kalkması için dualar ediyor.

Sürekli göz önünde olmanın bir sonucu olarak kendisine nazar değdiğini düşünen Selena bir süre basından ve kameralardan uzak duracağını açıkladı. Her ne kadar bu açıklamasına uymayan Selena kameralardan vazgeçemiyor. Geçtiğimiz günlerde In Sytle dergisi için kamera önüne geçti.

 

Dergiye verdiği fotoğrafların genel konseptinde karamsar bir hava hakim. Neşeli ve enerjik olarak görmeye alıştığımız Selena Gomez, bu sefer mutsuz üzgün ve düşünceli. Hayranlarının bu duruma ne diyecekleri ise merak konusu. Selena, Instagram hesabından yayınlandığı fotoğraf ile güzelliğinden hiç bir şey kaybetmediği gözler önüne serdi.

In Style’ a verdiği tün pozlar için tıklayın

 

Ocak ayında Z100 ziyareti sırasında ise bu şekilde görüntülenmişti. Akıllara ise şu soru takıldı Selena’nın tek suçu güzel mi olmak.

 

Selena Gomez’e Nazar değdiren fotoğraflar için tıklayın.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir