Taylor Swift Hasta Hayranını Ziyaret Etti!

Taylor Swift  Avustralya’da verdiği konserinde iç kulak hastalığı teşhisi konulan hayranı Jorja ile tanıştı. Jorja ile tanışan ünlü yıldız ona güç vermeye çalıştı.

Ayrıca hastalık hakkında Jorja’nın annesi Melissa’da şunları söyledi ”Böyle şeyler insanların başına gelebilir, bizim başımıza geldi. Tanışma onun için bir peri masalı gibiydi. Jorja’ya ilk teşhis konulduğunda ‘Artık Taylor şarkılarını duyamayacağım’ demişti

Annesi sonradan ”Hayatta ne olursa olsun, o gülümsüyor” diyerekte ekledi.

taylor-jorja

Taylor Alison Swift veya bilinen adıyla Taylor Swift (d. 13 Aralık 1989) Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve aktris. Wyomissing,Pensilvanya’da büyüdü ve on dört yaşında Nashville, Tennessee’ye taşındıktan sonra country müzikteki kariyerine başladı. BuradaBig Machine Records ile anlaştı ve Sony/ATV Music publishing house ile çalışan en genç söz yazarı oldu. 2006 yılında kendi adını taşıyan bir albüm çıkardı. Albümün üçüncü single çalışması “Our Song” ile ABD country listesinde bir numaraya ulaşan en genç şarkıcı oldu. 2008 Grammy Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” kategorisinde aday gösterildi.

Swift dinleyiciyi çabuk yakalayan nakaratları ve yaşadığı deneyimleri anlattığı şarkılarıyla bilinmektedir. Şarkıcılığın yanı sıra söz yazarlığı ile Nashville Songwriters Association ve Songwriters Hall of Fame tarafından ödüllendirildi. Toplamda yedi Grammy, on bir AMA, yedi CMA , on üç BBMA, altı ACM ve on üç BMI ödülü kazandı. Dijital ortamda, dünya çapında 26 milyonun üzerinde albüm ve 75 milyon şarkı sattı. Forbes‘ın tahminine göre toplam serveti 220 milyon doların üzerindedir. Müzik dışında oyunculukla da ilgilendi; televizyon dizileri Kanıt Peşinde ve New Girl, sinema filmleri Sevgililer Günü Loraks ve The Giver da yer aldı. Sanat eğitimi, çocuk eğitimi ve doğal afetlerde zarar görmüş kişiler için bağışlar yapmakta; LGBT ve hasta çocuklar için kurulmuş kuruluşları desteklemektedir.

Haber

İlginizi Çekebilir