Zayn Malik ve Gigi Hadid Aşklarını Saklamıyor

Zayn Malik ve Gigi Hadid ikilisi sonunda ilişkilerini resmi olarak açığa çıkardı. İkili geçtiğimiz gün Kaliforniya’da The Nice Guy adlı gece kulübünden el ele çıkarken görüntülendi.

Ön kapıdan çıkınca görüntüleneceklerini anlayan ikili arka kapıdan çıktı ama orada da TMZ vardı ve yine yakalandılar.

Zayn ve Gigi el ele çıktıktan hemen sonra arabaya binip mekandan uzaklaştı.

Zayn Malik ve Gigi Hadid Elele Galerisi için fotoğrafa tıklayın!

 

 

 

İkili geçtiğimiz günlerde de başka bir kulüpten ayrı ayrı çıkarken görüntülenmişti.

Sohbet eden ikilinin sevgili oldukları dedikodusu hızla yayıldı. 20 yaşındaki manken Gigi Hadid ile Zayn Malik’in samimi pozları iddiaları doğru çıkardı.

US Weekly haberine göre, “İlişkileri daha çok yeni. Zayn Malik çok mutlu” açıklamasını yapıldı.

Haziran ayında Joe Jonas’la ilişkisi başlayan Hadid, üç hafta önce sevgilisinden ayrılmıştı. People dergisine konuşan bir kaynak, çiftin son zamanlar neredeyse birlikte hiç vakit geçirmediğini söyledi.  Gigi ve Joe tamamen iş yoğunluklarından dolayı birbirlerine vakit ayıramadıkları için ayrıldıklarını belirtildi.

Gigi Hadid  Victoria’s Secret Show’una hazırlandığı dönemde diğer markaların da modelliğini yaptığı için oldukça yoğun bir dönem yaşıyordu.

Joe Jonas ise solo kariyerini tekrar geride bırakmış ve yeni grubu DNCE için stüdyodan çıkmayarak yoğun tempoda çalışıyordu.

Zayn Malik ise eski nişanlısı Perrie Edwards ile uzun bir ilişkiden çıkmış, uzun süren bocalama döneminde ismi bir çok kişi anılan sanatçı Zayn Malik, en son paylaştığı Carlyn Bryan fotoğrafıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Haber

İlginizi Çekebilir