Camila Cabello Shawn Mendes’le tanışmasını anlattı

Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun adı son zamanlarda sevgililer dedikodularına karışsa da bazı kaynaklar ikilinin çok yakın arkadaş olduğunu savunmaktan vageçmiyor. Camila Cabello bildiğiniz üzere Shawn Mendes’e İspanyolca öğretiyor Shawn’da, Camila’ya gitar çalmayı öğretiyordu.

Geçtiğimiz günlerde Rolling Stone’a konuşan Camila, Shawn ile nasıl tanıştığını anlattı.

Açıkçası ben çok net bir şekilde ilk tanıştığımız günü hatırlıyorum. Sadece bir gitar çalıyordu ve bende ‘Merhaba tanıştığımıza memnun oldum’ dedim. Gerçekten Austin’in turu sırasında tanıştık ve çok takılmak istemedik. Sürekli çalışıyordu onun ilk turuydu. Çalışmadığı zamanlarda da otobüste yalnız başına gitar çalıyordu” dedi.

Sonrasında Camila, Taylor Swift’in 1989 albümünün açılış turnesinde de onunla karşılaştığını söyledi.

Orada gerçekten bir kaç dakika daha fazla birbirimiz ile konuştuk. Sadece kulist sohbetleri ediyorduk. Yeni bir şarkı yazma hakkında konuşmuyorduk” dedi.

Açıkçası ikili hakkında yakın arkadaşlar deniliyor ama çok yakında sevgili oldukları yönünde haber çıkarsa çok şaşırmayız.

Kimdir
X Factor programı sayesinde oluşmuş bir kız grubu olan Fifth Harmony üyelerinden. Grubun şu ana kadar çıkardıkları tek albüm 2013 yılındaki Better Together isimli albüm. Albümde 5 şarkı var. Grubun hayranları Harmonizer olarak adlandırılıyorlar.
5 üyeden oluşan bu grubu, en küçüğü  Camila Cabello 3 Mart 1997 doğumlu
  • Camila’nın en sevdiği süper kahraman Örümcek Adam.
  • Camila şu ana kadar öpüşmemiş.
  • Camila çocukken diş doktoru olmak istiyormuş.
  • Camila’nın takma adı “Mila, Camz.”
  • Camila One Direction ile tanıştığında, Niall Horan ile kahvaltıda ne yediği hakkında konuşmuş.
  • Disney karakteri olabilseydim, Rapunzel olmak isterdim demiştir.

Haber

İlginizi Çekebilir