Joe Jonas ve Zayn Malik’in Arasına Hadid Girdi

Ortalık kızışmaya başlıyor! Joe Jonas ve Zayn Malik ikilisinin Gigi Hadid yüzünden birbirine girdiği söyleniyor. Bildiğiniz üzere Joe geçtiğimiz haftalarda Gigi ile birlikteydi ama ikili yğun iş temposunu bahane ederek ayrılık karalarını açıkladı.

Gigi Hadid, Joe Jonas’dan ayrıldıktan hemen sonra Zayn ile çıkmaya başlayınca ortalık çok kötü karıştı ve ünlü yıldız aşırı tepki almaya başladı. Aslında beklenilen oldu diyebiliriz.

Zayn Malik ve Joe Jonas’ın arası bu olaylardan önce çok iyidi. Hatta Joe, Zayn’i ekibinden görüyordu. Söylentilere göre de Joe, Instagram hesabından Zayn ile ilgili olan fotoğrafları silmiş ve onu takipten çıkarmış.

Buradaki bir dedikoduyu hemen çürütelim. Joe’nun, Zayn ile birlikte olduğu fotoğraflar silinmedi ve hala duruyor. Ama takibi geri çekme haberi hala belirsizliğini koruyor. Gerçek olma ihtimali yüksek bir dedikodu.

Görülen o ki bu saatten sonra Joe ile Zayn zor bir araya gelir.

Zayn Malik ve Gigi Hadid ikilisinde son durum ise ilişkilerini resmi olarak açığa çıkarmaları oldu. İkili geçtiğimiz gün Kaliforniya’da The Nice Guy adlı gece kulübünden el ele çıkarken görüntülendi.

Ön kapıdan çıkınca görüntüleneceklerini anlayan ikili arka kapıdan çıktı ama orada da TMZ vardı ve yine gazetecilerden kaçamadılar.

Zayn ve Gigi el ele çıktıktan hemen sonra arabaya binip mekandan uzaklaştı.

Zayn Malik ve Gigi Hadid Elele Galerisi için buraya tıklayın!

Haber

İlginizi Çekebilir