Selena Gomez Aşk Üçgenine Atıfta Bulundu

Selena Gomez, InStyle UK dergisinin Ocak sayısında yer alan ünlü oldu.

2016 İlkbahar/Yaz görünümüne yoğunlaşan fotoğraf çekimlerinde Selena, dergiye birbirinden güzel pozlar verdi.

Selena, dergiyle röportajı sırasında Justin Bieber sorulduğunda “Bu konu hakkında konuşmaktan yoruldum. Ben hassas bir insanım, bu benim için çok güç. Hayatımın asla kötü bir hikayeye dönüşmesini istemiyorum,”diyerek Justin Bieber hakkında ki sessizliğini koruyor.

Zayn Malik’le ilişki yaşadığı dedikodularına ise “Eğer ki o (Zayn Malik) bana çıkma teklifi etmiş olsaydı, belki görüşmek isterdim,” dedikten sonra Selena “Sadece şaka yapıyorum.. ya da yapmıyorum” diyerek konuşmasına devam etti. “Bazen 16 yaşında bir kız gibi göründüğümü düşünüyorum. Bu şey sanki benden yaşlarca büyük biriyle ilişki yaşadığımı gösteriyor. Bu berbat bir duygu.”

Revival albüm kapağının internette olay yaratması hakkında sorulan sorulara Gomez şu cümleler ile açıklık getirdi.

“Bu olay beni yerle bir etti çünkü daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım. Bu durumun kargaşaya dönüşmesini istemedim. Bu yüzden ‘Her ne düşünüyorsan bundan banane!’ dedim” . Selena Gomez kullandığı cümleler ve sergilediği davranışlar ile büyüdüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), ABD’li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

Selena’nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. “Kiss & Tell”,”A Year Without Rain” ve “When The Sun Goes Down” adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri’nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir