Gigi Hadid Sevgili Krizine Cevap Verdi

Gigi Hadid bu hafta en yoğun haftasını geçiriyor diyebiliriz. Ünlü yıldız’ın adı Zayn Malik ile sevgili dedikodularına karışmış ve sonrasında da Zayn ile ele ele görüntülenince tepkilerin kurbanı olmuştu.

Çok hızlı sevgili değiştirdiği için tepki gören ünlü yıldız dün twitter hesabından ”Sakin ol” yazan bir fotoğraf paylaşarak bu tepkilere inceden bir gönderme yaptı.

Gigi’nin bu kadar fazla tepki görmesinin nedeni ise Cody’den ayrıldıktan hemen sonra Joe ile çıkması ve Joe ile ayrılır ayrılmaz da Zayn ile birlikte olması…

Bu arada Joe Jonas ve Zayn Malik ikilisinin ünlü manken Gigi Hadid yüzünden birbirine girdiği de gelen söylentiler arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere Joe geçtiğimiz haftalarda Gigi ile birlikteydi ama ikili yoğun iş temposunu bahane ederek ayrılık karalarını açıkladı.

Gigi Hadid, Joe Jonas’dan ayrıldıktan hemen sonra Zayn ile çıkmaya başlayınca ortalık çok kötü karıştı ve ünlü yıldız aşırı tepki almaya başladı. Aslında beklenilen oldu diyebiliriz.

Zayn Malik ve Joe Jonas’ın arası bu olaylardan önce çok iyidi. Hatta Joe, Zayn’i ekibinden görüyordu. Söylentilere göre de Joe, Instagram hesabından Zayn ile ilgili olan fotoğrafları silmiş ve onu takipten çıkarmış.

Buradaki bir dedikoduyu hemen çürütelim. Joe’nun, Zayn ile birlikte olduğu fotoğraflar silinmedi ve hala duruyor. Ama takibi geri çekme haberi hala belirsizliğini koruyor. Gerçek olma ihtimali yüksek bir dedikodu.

Görülen o ki bu saatten sonra Joe ile Zayn zor bir araya gelir.

Haber

İlginizi Çekebilir