Justin Bieber Selena Gomez TBT’si

Justin Bieber Selena Gomez konusunda bizi şaşırtmaya devam ediyor. Ünlü yıldız geçtiğimiz gün Instagram hesabından Selena Gomez ile geçtiğimiz yıl Kanada tatili sırasında çekilen bir fotoğrafını son zamanlarda çok moda olan #tbt fotoğrafı olarak paylaştı.

Atv motoru üzerinde olan ikili o sıralar birlikteydi ve yine gelgitli bir ilişki yaşıyordu. Hatta Justin Bieber, Atv üzerinde aşırı hız yaptığı için ceza bile yemişti.

Justin bu eski anlardaki fotoğrafını Instagram’dan ”Sadece eskilerden sakin olun” açıklaması ile paylaştı.

Justin Bieber Selena Gomez ile olan fotoğrafını throwback akımına uyarak instagramdan paylaştı
Justin Bieber Selena Gomez ile olan fotoğrafını throwback akımına uyarak instagramdan paylaştı

Throwback Thursday #tbt ne demek?

Salı sallanır, çarşambayı sel alır.. Anlam aramayın, hep sosyal medyanın oyunları bunlar! Instagram ve Twitter‘da bu hashtag (yani etiket) perşembe günleri milyonlarca kez kullanılıyor. İlk 2011’de kullanılmışmış, asıl 2012’den sonra patlamışmış, hiç önemi yok. #tbt bir internet klasiği olmuş durumda ve akıma kapılmayan neredeyse yok gibi.

Geçmişe ait fotoğraf yüklemek istediğinizde #throwbackthursday veya kısaca #tbt kullanabiliyorsunuz. Neden perşembe? Kimse bilmiyor, çok fazla anlam da içermiyor. Hemen hemen her gün her gün Instagram ve sosyal medyayı‘geçmiş zaman olur ki’ fotoğraflarıyla doldurmak yerine 1 güne toplamak çok iyi oldu aslında. İstemeyen o gün sosyal medyadan uzak dursun, tabii yapabiliyorsa.

1 gün yetmez diyenler ‘Flashback Friday’ yani #flashbackfriday çıkardılar, 2 gün olsun eski zaman fotoları dediler, ama ı ıh.. O, o kadar tutmadı. #tbt’ler perşembeleri devam ediyor 🙂

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir