Zendaya Miley Cyrus Hakkında Konuştu

Zendaya geçtiğimiz günlerde Complex dergisine Miley Cyrus hakkında konuştu. Kendi gibi Disney yıldızı olan Miley Cyrus’un son zamanlarda yaptığı davranışları değerlendiren Zendaya onun hakkında iyi şeyler söyledi.

Ünlü yıldız bu sektörün zorluğundan ve yönetilmelerden konuştu.

Sanatçı ”O bir rol model ve gerçek bir rol model oldu. Rol model olmaya zorlandılar ve kim olduklarını unutmaları istendi. Bunu onlar başlattılar ve o çok gençti” dedi

Ünlü yıldız sonrasında devam ederek ”Gerçekten gençken çok fark ediyor çünkü henüz kim olduğunu bilmiyorsun. Çok baskı var ve tamamen anlıyorum” dedi.

Ayrıca güzel sanatçı ve Trevor’in ismi uzun süredir birlikte anılıyor ve iki tarafın hayranları da onların çıkmasını çok istiyordu.

Birlikte Trevor’in Like We Grown klibinde oynayan ikili o klipten sonra sürekli olarak üretilen aşk dedikodularından sıkılmış olacak ki genç müzisyen geçtiğimiz günlerde Complex’e bu konular ile ilgili açıklamalar yaptı.

Zendaya ”Trevor benim en yakın arkadaşım. 12 yaşımdan beri tanıyorum. Bu endüstrideki çocuklardan değil” dedi.

Sonrasında devam eden ünlü yıldız ”Dışarı çıkıp birini tanımak için vaktim yok” dedi.

Zendaya’nın kullandığı sözler henüz kimseyi tatmiş etmiş değil! Ama yine de hayatına ne zaman yeni biri gireceği büyük merak konusu oldu. Yalnız olmayı seven nadir dünya yıldızlarından biri olduğu kesin. Aslında bu yalnızlık onu güçlü bir kadın yapıyor

Haber

İlginizi Çekebilir